sunny day.

vaknade kanske lite för tidigt idag, men ja läste i en fantastisk bok så de gjorde inte så mycket. Plura Jonssons självbiografi, kan jag starkt rekomendera om man gillar Eldkvarn. i förrgår natt gick jag, bobben, max och jeppe ut i natten, vi snackade massa skit, lyssnade på musik och rökte upp alla pengar. De var grymt trevligt och kändes lite -vi-är-unga-och-gör-precis-vad-vi-vill-, trots att en del mammor ringde och ville ha hem sina barn. de blåser som tusan idag, och ja har inget att göra. Ikväll, jobba ett par timmar..skönt och få in cash. bara 3 veckor kvar till festival, fett glad :D peace.

hey, let's start a big fire

Underbar kväll me min kära vän Johannabob. Vi cyklade ut i den ljumma kvällen, lite runt runt..sen gick vi på marknaden, träffade folk vi kände och köpte godis.

Bestämde oss för att titta till våran skola och säga hejdå till den, vi satt på basketplanen och blir då hittade av ett gäng småpojkar, födda 91. Dom visste allt om oss! speciellt om bobben, haha. Galet roligt!



All tomorrow's parties.

Imorron blir vi fulla för kärlekens skull!

bye <3

godnatt öret.

jag gillar att sätta på mig mina lurar, smyga ut på den gemensamma balkongen på åttonde våningen och hoppas att ingen annan är där.. väljer nån bra låt, de brukar bli The band eller nåt med Caesars. Tänder en ciggarett, står och funderar över morgondagen, hela staden ligger under mina fötter, de är ett perfekt sätt att säga hejdå eller godnatt till världen.

Så..godnatt, igen..imorron är de onsdag och en hel dag närmare sommarlovet. peace.

Gokväll.

Idag är en stor dag, ingen förstår kanske hur stor och historisk den här dagen är. Karolinska skolan vann nämligen krampen!! Inte på fem hela värdelösa år har vi vunnit, men idag äntligen.
Allt var som de skulle, varmt, soligt, stämningen var på topp, alla var halvnakna.

Så grattis alla piltar! välförtjänt seger.

efter krampis drog jag hem och somnade gott till en dålig film, sen körövning. Jag är den enda i kören som inte har barn, så jag får alltid agera lektant, inte mig emot. Så efter en timmes pirat-krig-springa-runt-huset-lekande var jag helt slut, då blev jag vuxen och fick kaffe&rabarberpaj.

Nu ska jag sova och ladda inför sista skoldagen, nightynight!
ps. min lärare skrev ' hej lysmask! ' i ett sms idag, är inte de ett brott mot skollagen att diskriminera folks efternamn? jaja, jag skrattade gott iallafall.

/ AndréaDoria Lysén

RSS 2.0