matchmorsor.

när man dömmer fotboll, som jag gör.. träffar man alltid på dessa matchmorsor. Man kanske tror att det är mest pappor som hejar på sina barn när de spelar match? icke. Mammorna är ALLTID där!

I söndags dömde jag Lekeberg mot ÖSK på Vretalund i lanna. (var förresten 20 min sen, pinsamt!) hursomhelst. På ÖSK sidan sitter matchmorsorna i solstolar, dom använder rikligt med brunutansol, de har verkligen gjort sig iordning för att följa med sitt barn på match och dom HEJAR, för glatta livet! dom härjar, och skrattar med varandra och tjoar och flörtar med tränarna..meeeen. på Lekebergssidan har matchmorsorna alla hundra småsyskon med, de sitter på gräset, de har mjukisbyxor ( det var ju söndag-förmiddag) de hejar från hjärtat och de är bara så söta. Jag önskar att jag blir en matchmorsa från riktiga landet!


Nu ska jag snart med bussen och sen ska jag torteras med bläck och nål! puss&hej lilla tjej.

Dr.filmjölk

Lugn och ensam förmiddag i lägenheten, kollat på två ansvitt av Dr.Phil och rynkat pannan än en gång åt USA, jäääääävligt speciellt land och giriga människor.


Grillade hos Tina&Robert igår, trevligt som alltid. Tina får bebis i december och jag hoppas SÅ på en flicka, alldelles för lite tjejer i umgängeskretsen. Är jätteglad för hennes skull :)

Ikväll äre girlies-night! La pampas med brudarna och sen nån god drink nånstans! Ha en underbar lördag, kanske slår den min. puss!


nightynight.

bläää va trött jag är! jag sov själv i min stora säng och vaknade flera gånger av att min händer letade efter patriks varma kropp :( nä-ä! fy för att sova ensam.

dooh!

I LOOK VERY STUPID IN MY STUDENTMÖSSA..SOM EN JÄKLA LOKFÖRARE, FAN.

sååå snodd av Bob, nakeddays.blogg.se

Du heter: AndréaDoria Sylwia Elisabeth Lysén

Smeknamn: dea,dille,bingbong

Låt som när du är ledsen sörjer till? how we walk - mando diao

Beroende av: ciggaretter, svarta oliver, pojkvän, mjölk

Vad behöver du mest just nu: flyttlådor och ett jobb

Vad tror folk om dig? oj, hjälp va svårt..glad hoppas jag. Dom som jag står nära vet att jag är sprallig och skrattar mycket. Ibland tror folk att jag är arg sådär mitt på dan.
Stämmer det? är nästan ALDRIG arg, så nä..det är nån min jag gör när jag tänker tror ja, då ser jag arg ut.
Vad får du oftast komplimanger för? håret och smiley-piercingen.

Vad säger du för att imponera på någon? min mamma har rött hår.

Hur imponerar man på dig? jordnära generösa människor som kan skratta imponerar på mig.
Brukar du skratta för dig själv?  oh ja, jag är rolig.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:  Annars måru?

Sprit, cider, vin eller öl: allt utom sprit.

Vad har du för mobil: ericsson w760i, en röd stilren fantastisk telefon.

Nästa mål i ditt liv: studenten.

Hur svarar du i mobilen: "Aa, dea"

Vem ringde du senast? lilla mammi

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: vi pratade om mat och gardiner och min födelsedag.

Antal timmar sömn inatt: många, som alltid. 9, 5 timmar.

Sov du ensam: nepp, med en snarkande patrik.

Brukar du komma i tid: absolut.

När mår du bra: pengar och cigg i väskan, solen skiner och alla vänner är glada.

När blev du fotad senast: i lördags när vi spelade poker och jag hittade en gammal peruk, Henrik fotade.

Hur känner du dig nu: fett med mätt.

Vanligaste färg på dina kläder: svart, vitt, grått..boring?

Vad tycker du om fötter: ser roliga ut, speciellt mina egna.

Vad saknar du: ett körkort.

Är du blyg? beror helt på situationen och personerna, alla är väl blyga när de är besvärade eller osäkra. Jag är aldrig blyg inför en trevlig människa.

Sysslar du med någon idrott: absolut verkligen inte.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: säkert, har då aldrig blivit det själv..jo, en gång på Liseberg när jag var 11 år.

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: ragga på krogen, ha sex, studera min kropp.

Vad är det värsta du vet? spindlar, elektricitet, all misär i samhället, dåligt väder och stan på vintern.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? kanske 150 kr.

Vad längtar du till? musikalen, studenten och mitt syskonbarn som ligger i magen.

Vilken ögonfärg har du: brungröna

Har du bra vänner och äkta vänskap? absolut, lyckligt lottad.


Du samlar på: kläder som jag aldrig har på mig, lp-skivor och fotografier.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: syskon, Sara Forsberg, mamma

Har du strumpor på dig nu: japp.

Är det okej att gråta: alltid.

När grät du senast: till Spårlöst förra veckan, fyfaan.

Bär du glasögon eller linser: borde ha glasögon.

Har du piercing: ja, en smiley och en i naveln.  

Vill du gifta dig: ja!

Vill du ha barn: absooolutley.

Är du bra på att laga mat: det tycker jag nog

Är du flygrädd: nej.

Hur vig är du: gaaalet ovig, efter 12 års fotbollsspelande är jag som en pensionär och jag överdriver inte.

Vad är det finaste du fått? Tea, Min pojkvän och guldringen jag fick av mamma när jag slutade nian.

Om fem månader: har ett jobb, ett körkort och är lycklig på landet.

Om ett år?: om ett år skulle jag vilja bli mamma.


finding neverland.

Nu sitter jag i min very depressing minimala lägenhet i stan, Patrik är i Falkenberg och jobbar, jag känner mig lite ensam och gammal..ja, gammal. Jag fyller 19 år om några veckor..det är ju HELT sjukt? jag, 19 år? nä nä.

Är man 18 år, som jag..så slits man hela tiden mellan att vara ungefär 25 och 15, det är extremt jobbigt att inte känna sig som sin ålder..Min älskade pojkvän är hela nio år äldre än jag, och det är något vi båda aldrig märker eller tänker på, bara när omvärlden sätter åldersgräns. Som när vi precis hade blivit tillsammans och skulle bowla med vänner och jag insåg att det var 20 i baren, inte kul. pinsamt? lite.

Är jag redo för vuxenlivet då? Jag har en treårig gymnasieutbildning bakom mig som jag ibland är rätt bitter för att jag valde, jag har haft sjukt kul stundtals men det räcker inte. Jag är ingenting, jag kan bara spela instrument och läsa noter. Jag är musikalisk, that's it.

Jag ska iallafall vara vuxen/busig nog att tatuera mig på tisdag, jag är spänd och glad! Känns tryggt att Linus är nåt slags underbarn som är cpbra på allt han gör. Hoppas inte min systrar läser detta, dom är så överbeskyddande och torra när det gäller tatueringar och piercingar, som jag ägnat a lot of tjatande åt under min tonårstid. Kroppsutsmyckning är vackert och vågat. Nu kurrar min mage för mycket för att sitta här, nu blir det kokvrås mat och tv-kväll. Take care! puss.

thursday.

Gick nyss en dokumentär på trean om barn och anorexi, så hemskt att en nioårig flicka som växer är besatt av träning och kaloriräkning! Tack och lov att jag fick lära mig att livskvalité är god mat.

Haft maginfluensa sen i tisdags, men nu äntligen börjar man bli bättre, så jäkla skönt. Ont i hela kroppen nu, hostar och har febran men vadsomhelst är bättre än att kräkas hela nätterna, usch.  Skulle flyttat till Brokåsen hos Patrik på lördag egentligen men det blir uppskjutet..tråkigt :( Nu ska ja hålla mig vaken till karln kommer hem som jobbar natt.. och nuuuu börjar Sex&theCity :D yaaay! godnatt.

f.

varför bryr jag mig om henne? Jag vill inte ha nånting med dig att göra, jag vill inte veta du gör eller hur du ser ut. Ändå är jag fan besatt av att jag måste hålla koll på dig. Jag är inte orolig eller svartsjuk men jag stör mig bara så jävla mycke på ditt beteende. Inte likt mig men jag blir arg vart du än dyker upp. fa-an!

sambo.

Oj, va mycket som hänt under lovet! Både roliga och tråkiga saker. Stackars syster Joanna har blivit jättesjuk så vi var på USÖ med henne igår, hoppas hon piggar på sig <3 Jag har bott hos syster Ingela sen i söndags och det är alltid lika roande, med ungar, hundar och hus på landet.. kan väl inte bli bättre.

Jag och Patrik har bestämt oss för att bli sambos. Jag är så jäkla glad! Längtar som sjutton. 
 
Påsken är ju den sötaste traditionen, man kan bli vimsig av för många kycklingar men i övrigt blir man glad av allt det gula. Blir ju pappas 50-års fest på påskafton, det blir nog trevlarns. Nu ska ja ut i den lilla solen som finns. Glad påsk!

spring-break.

Grattis till påsklov! Det har inletts helt underbart med glass, solbrillor och vänner i centralparken. Vi såg Robert Wells utanför pressbyrån! cool människa. All ära till männen som spelar dragspel på torgen, Örebro förvandlas till Paris! <3 pusss på den här dagen.

skärpniiing.

Upp med hakan till mig själv! Jag gjorde ny piercing i förrgår och jag är så kär i mina nya solglasögon. Jag har iiingenting att tjura över. Nu ska ja ut på stan, see ya.

hej torsdag.

inget att skriva, tråkig dag och min kamera försvann på festen i lördags. fan. pusshej.

RSS 2.0