PUPPY LOVE

Min Freja är graviiid! :D 6-8 valpar är i hennes lilla mage och kommer i februari.. åh vilken baby-lycka! Det enda orättvisa är att hon föder före mig.. hmm. Hur ska man kunna stå emot dessa små sen? Ojoj, palle får skaffa hörselskydd mot mitt tjat. En mini-freja.. åh <3

10 veckor kvar för mig nu.. shit, de kommer gå fort. Hoppas jag, Vill ha min bebis nu!

gräsänkling till imorron..då kommer baby hem.

SLEEPIN IN THE CAR

v. 29+0

puh, julen innebär ett evigt farande hit och dit.. med skilda föräldrar och svärföräldrar så känns det som man firar julen i bilen? Det allra bästa vore om alla kunde fira tillsammans i ett stort hus samtidigt! vilken dröm.

Men julen var underbar på alla sätt trots detta, alla barn var glada och jag fick massor med fina julklappar.

Barnmorskan rådde mig från att ta det lite lugnt med knäcken i jul. haha, det har ju gått bra? NOT. Har levt på godis, och jag har inte dåligt samvete.. men idag är jag sjukt sugen på nåt icke-juligt så det blir kyckligngryta med grönsaker.. mmm. Röksuget är olidligt stort.. jag blir galen. Jag känner nästan smaken..

Patrik åker till Falkenberg och jobbar i två dar :( trist som tusan.

Nu ska jag fortsätta se Harry Potter, andra filmen.. kärlek! Puss.

NIGHTMARE

En familjs hus i Fjugesta håller på och brinner ner.. fyfan! stackars stackars er. Jag umgicks med sonen i högstadiet och har varit i det huset, känns helt overkligt.. det är den värsta mardröm som finns. Som tur är kom ingen till skada..

Livet vet de, och ibland påminns man om vad som är viktigast. Förfan, släck alla ljus och ta hand om varandra.


ALLT FÖR HUSFRIDEN

v.28+2

Igår när jag kom hem hade patrik byggt två jättefina eldkorgar som står i trädgårn! Du är bäst älskling.

Shit, det är ju verkligen jul..i övermorron! galet. Jag har en del fix kvar, mest mat och städning.
Det är så mysigt att pyssla i vårat lilla hus. Förra året flydde jag och joanna från lägenheten den 22a, vi orkade inte se kaoset. Haha, snacka om att det är annorlunda i år.. båda är sambos med varsin kusin. Känns som bullerbyn, fast i vuxentid.

Julafton kommer bli bäst, vaknar hemma med Patrik och Leo.. sen pyser vi till Marta&Pelle och äter kalkon-lunch, kollar på kalle och tomten kommer..

Efter det ska vi till min mamma i nya huset, hela min släkt kommer.. tomten kommer dit också :) Sen midnattsmässa i Knista, viktigaste traditionen.

Jag bara går runt och njuter av varje stund just nu, bebben försöker vända sig ibland och då känns det som att magen ska spricka! Tina&Roberts Wilma är så himla fin! Så liten och mjuk <3

Nu ska jag ta ett vaaaarmt långt bad. Ska fika hos Faster Maj i kumla sen.. julmys och julklappar! woho. puss&hej från en stor mage på en tjej.

MODERSKAP

Ska skicka in moderskapsintyg till försäkringskassan idag, känns helt overkligt.. jag ingår moderskap? roligt ord. Fett sugen på en 'Motherhood'-tatuering på foten.

Idag har Kalle kalas! Hela 28 år blir han imorgon. min kära svåger.

Igår var jag hos barnmorskan.. magen ligger över medelkurvan! herregud.. hur ska detta sluta. Bebisen ligger med huvudet neråt, därför den sparkar så hårt på mina stackars revben.

Snart jul för sjutton, vi tänkte hugga gran i helgen. Lyxigt med en syster som är markägare :) Jag vill ha en liten och rund, som liknar mig. Vi har Leo hela julafton, så himla skönt! Nu ska jag duscha vaaarmt i mitt kalla hus. Puss!

LUCIA

Julen för mig består av 5 saker. tradition, sjunga i kyrkan, familj&släkt&vänner, tända ljus och till sist.. mat. Vi i Sverige är i princip besatta av mat kring jul.

Genom att vara sambo med en karl som har två tusen olika jobb så har jag blivit medbjuden på maaaassor med julbord.. men jag valde att följa med den här helgen, avbokade 3 st.. hur fet får man bli? Ikväll ska vi till askersund med Patriks morbrors företag, det blir nog as trevligt.. och gott! Och imorron bär det av till Kilsbergen med min familj på vilt-julbord :) härligt! jag kommer rulla fram.

Tina är tjock och underbar och är beräknad till 27e.. så sjukt snart! Längtar efter dig lilla bebis.

Igår hade jag och systrarna lucia-gig.. vi var underhållningen innan själva luciatåget, det var jätteroligt och gick hur bra som helst. Nyckelharpa är min passion in life, känns som man bara lever på riktigt när jag, ensam..spelar på min harpa och en publik lyssnar. mmm.. Glad lucia gott folk :) pusshej.

BUSY WOMAN

v, 26+4

Åh herregud va mycket de är att göra hela tiden!

Kom hem från sthlm inatt, tack för ett magiskt dygn syster! Vi såg Elektra på kungliga operan och Richard Wolf satt bakom oss! vilken konstnär.. han log mot min mage :) Jag handlade upp alla pengar och blev lika förälskad i sthlm som alltid.

Jag har förresten hört rykten om att en Änglagård 3 håller på att spelas in..?

Just nu sitter jag hos Plingan, dom har babysångs-avslutning.. när dom kommer hem ska vi dra till Kumla och hälsa på väldigt höggravida kusin Emelie! Trevlarns värre.

Ikväll ska jag slå in paket.. mmm <3


GINGER ROGERS



Jag tänker sluta peppa människor till att engagera sig. Jag klarar mig så himla bra helt ensam.

Gamla 'vänner' hugger mig i ryggen, tack.. tack för alla år tillsammans.

/ bitter-besviken-tjej.se.

stl 56.

Ni vet hur nytvättade lakan luktar? När man bäddat med nya lakan i sängen så luktar det så gott när man lägger sig. Jag minns att jag var lite besatt av det där när jag var liten, att när det var något viktigt nästa dag, såsom jul, födelsedag, skolavslutning..så fick mamma bädda med nya lakan i min säng, för det gav minsann tur.

Syster Ingela är så gullig och överöser mig med bebiskläder, sånt som Tea&Tora har haft..och sånt som vi hade när vi var små. Och dom här små magiska bebiskläderna luktar precis så gott! Ååh, man nästan rör vid dom som att dom kan skada sig.. så försiktigt. Tänk att snart finns det en person som ska ha på sig dom här.. nästan för bra för att vara sant :)

nässpray, honung och raggsockor får rädda mig idag.. bebben har varit helt vild hela morgonen, gymnastik på gång?

NÄR MAN ÄR, EN GLAD PENSIONÄR

I tisdags fikade jag med Sara, Bobben och Barken :) as trevligt!

På bussen hem talade jag och sara om åldersnojja. Sara brukar skämta om att hon känner sig så gammal, speciellt nu när hon fyllde 20 häromdagen. Jag känner absolut samma sak ibland, kanske mer att.. 'varför åkte jag inte på den där festivalen som jag ville på?' Nu är det ju lite försent. Att vara gravid innebär också att inse att jag faktist inte KAN åka en vecka på festival, bo i tält och supa mig redlös dygnet runt. Men ärligt talat så vill jag verkligen inte det, det var då det. Det var roligast när man var 16 år och ingenting hade egentligen hänt i mitt liv, jag hade bara gått ut nian. That's it, jag visste ingenting.

Men klart det svider när man inser att en period i sitt liv lider mot sitt slut, 'jag-gör-vad-jag-vill'-perioden är slut, iaf för mig. Men jag ser verkligen fram emot nästa period, en småbarns-mamma-period. Och tänk, pensionen.. woho! Jag vill inte gå i pension nu, absolut inte.. men jag tror att det är rätt GÖTT då, om 45 år.. då ska jag börja röka igen, palle och jag ska ut och resa och vårat hus är precis som vi vill ha det, allt är på plats. Okej, jag är knäpp. Jag har annorlunda drömmar för att vara 19 år.. det är inte stora drömmar, bara att jag har dom jag älskar runt omkring mig och att vi är glada. Det är drömmen.

Så Sara, om 45 år sitter vi i varsin solstol i min berså, röker prince, visar gamla tatueringar och skrattar åt våran gymnasietid och hur små våra problem var då.

RSS 2.0