TEN LITTLE SOLDIERS SCREAMIN IN MY SOUL

förlåt, förlåt för allt allt allt.

L.I.F

Var nyss på möte inför kommande helgerna, kommer bli jobbigt men de är värt cashen efter. Känner mig så långt borta från fotbollen men allt kommer tillbaka när man ser den tomma planen, omklädningsrummen och klubbstugan. Allt finns där, som det alltid gjort..jag ägnade faktist 12 år av min barndom åt den förbaskade fotbollen, det var galet roligt många gånger men de sista tre åren var bara för min pappas skull. Men det spelar ingen roll, vi känner inte varandra ändå. Jag hade kunnat gjort 20 mål varje match men han hade aldrig sett det. Orkar inte vara ledsen för det här längre, men jag tror tyvärr inte att det nånsin kommer bli en förändring.

Det här händer inte på riktigt..

AAAAAAHHHHHHHHH! Jag gråter och har svårt att andas normalt. Jag ska se AC/DC i Globen ikväll. Morgan har maginfluensa så jag fick köpa hans biljett :D Synd om morgan men de finns fan en gud nånstans! Nu måste jag skynda mig, wendla hämtar mig snart! YEAH, YOU SHOOK ME ALL NIGHT LONG!

Söndagkväll i den by jag föddes.

Så jäkla mörkt på landet, så man kan bli tokig. Jag vill ha sommar nu. fan. Asså, te, ljuslyktor och halsdukar i all ära men..grönt gräs, sommarmat, vita tygskor och brunbränd hud. Utan det kan man inte leva. Siv ligger och kurrar och spinner mot min höft..hon är bäst. Jag längtar efter nån, så fruktansvärt mycket inatt, och de är inte nån annan katt. Dagens låt..eller veckans, jag vet inte..den är så himla fin iallafall. Big City Love - Laleh

winter song.

usch va tråkigt jag har haft de idag, det är väl meningen att man ska mysa med sina kära och ge varandra presenter dagen till ära, alla hjärtans dag. Men nä, jag ville inte gå utanför dörrn idag, och så äre. Jag tycker om önskelistor, jag fick inget (!) av det jag önskade mig till jul så, här kommer en till 19års dagen. 1. ett FETT presentkort på tjallamalla.com 2. resan till Spanien betald 3. möbler från FINRUMMET 4. Riktig sol och solariekort. 5. Kokböcker, Paolo robertos, Leilas och Nigellas. Nu ska jag fortsätta deppa, kolla på Finding Neverland och vänta på att den här skit hjärt-dagen tar slut! För sjutton London, kom hem! puss.

förlåt.

jag har inte varit ärlig, i för många tillfällen..och mot för många människor. Har inte ens varit ärlig mot mig själv, ljugit för mig själv..så jag till slut började tro på de.

saturday.

Vilken tur att ni är så jävla bra då. Det gjorde ont, så fruktansvärt ont.

ewa.

Sitter i saras pappas lägenhet och lyssnar på Eva Eastwood, halleluja för den kvinnan! Sara är söt och springer runt och luktar gott. Livet ser inte riktigt ut som jag hade tänkt just nu, kanske till det bättre..jag hoppas de. Det är bara jobbigt när man är ensam, så just nu känns de bra. Fika på stan sen med underbara kvinnor <3 Streets of London. Puss

ticktack.

take a chance you stupid hoe

Sara and the City.

underbaaaar eftermiddag med Sara, hade ingen Arrko så de blev Supreme en sväng, sen timmar av drömmar om student, sommar och brunbrända ben. Alla affärer lockade med sommarplagg och fick mig att drömma om Summer - 09. Det kommer bli en annorlunda sommar, för jag är väl vuxen efter den här terminen kan jag tro? Jag håller på och söker jobb just nu, så förhoppningsvis ska jag jobba. Jag har kanske aldrig sett fram emot en sommar så mycke, jag vet egentligen inte vad som ska hända. Om jag får bestämma så blire : 1. Jobb! 2. Spanien. 3. Många spelningar med Loving anti. 4. Att min syster får en välskapt gosse! (vi har BARA tjejer i släkten!). 5. Att jag är lycklig.. lyckligare än jag är just nu. Jag&joanna har beslutat att ha kvar lägenheten till aug. Så det blir ytterligare ett halvår på åttonde våningen med staden under ens fötter! Kanske håller jag på att förvandlas till en citymouse, sjukt..

aura-killen.

Idag har jag varit på kalas i nora, hos far&ullamaj. Ullamajs mammas Sambo, Edgar.. är min nya idol! Så jäkla cool snubbe. Han tror helhjärtat på currylinjer, vädersstrecks energi och aura hos människor. Ullamaj berättade att hon sover så dåligt och att hon aldrig känner sig utvilad, så Edgar tog sin lilla aura-grej och konstaterade att de va energin från norr som gjorde att hon sov dåligt. Jag blev frälst! De är så häftigt när man ser/lyssnar på en människa som så övertygat tror på nånting. De skulle hursomhelst testa att flytta sängen intill väggen, ifrån den här energilinjen, och se om hon kunde sova efter det. De återstår att se! Edgar for laj. Vi ses på G. Igår var bäst btw, och jag har slutat röka. puss!

we where meant to be, suppose to be.. but we lost it.

what if God was one of us..?

Jag upplevde för 10 minuter sen något jag aldrig upplevt. Mitt liv är förvirrat och komplicerat just nu, jag antar att det syndes på min trötta bekymrade min när jag nyss gick hem över stan. En man med slitna kläder och som saknade två framtänder kom fram till mig på gatan och höll mig i jackan med tummen och pekfingret. Han sa vänligt; Lilla vän, du måste se de bra i allt de här. Sen gick han. Jag ville typ krama han och ge han alla mina pengar, men han försvann..och jag skulle förresten aldrig vågat. Vad kom han ifrån, heaven? Människor borde trösta varandra mera.

RSS 2.0