hangover.

usch, va fruktansvärt berusade jag och jossan blev. galet. Man mår som man förtjänar idag. Sitter här med ett stort glas mjölk och lakritsgodis. Snart kommer min systerdottter som är 1 år. Hon är också galen, så nu får jag allt piggna till :) Vi ses på G.

wiiiiiiih

har en sån där pirrig känsla i kroppen, en galen-rebellisk känsla. Man känner sig hemma liksom, precis-såhär-är-jag-känslan! Planerar festival med jossan, tänk sommar, öl och timbuktu bakom våra ryggar. Guuuuuuuud. det, ÄR G.

refreshing.

Nästan alla människor lyssnar ju dagligen på musik, allt från radiopop till dan andersson visor (<3). Nåt som är väldigt upppiggande i dessa mörka tider är musik som man lyssnade på för lääääääängesen, ungefär tidigt högstadie skulle jag nog vilja säga. Jag hittade igår en bränd skiva med blandade låtar från sjuan, jag blev påmind om roliga saker som hände då och fick samma känsla i kroppen som då :)come oon, rota fram gmla skivor och shaka loss! körsbärsvin och let's dance med min josefine ikväll. grääääjt!. Vi ses på G.

oldish.

Jag har alltid kommit bra överens med gamla människor, vi har haft många gamlingar i släkten och min mamma och mormor har jobbat med dessa i stora delar av sina liv. Jag själv praktiserade på ett äldreboende två somrar i rad, det var givande må jag säga. I tisdags sjöng jag och mina systrar på ett pensioshem, där min mormor Bibbi jobbar. Det var faktist, så JÄKLA trevligt..alla var jättevänliga och intresserade av mitt gymnasieprogram, och av harpan och av själva mig. Man borde vara mer öppen och snällare mot äldre människor, det är inte så lätt att bli gammal och utstött av samhället. Mer oldish åt folket!

hm.

Jag slutade spela fotboll för drygt ett år sen, och jag kan väl inte påstå att jag direkt ansträngt mig för att behålla kondisen och fotbollsmusklerna. Träningsvärken efter igår är outhärdlig. Alltså, träning är dåligt för kroppen..det gör ju såååå ont nu :( nåja, får göra ett nytt försök idag. Vi ses på G.

Pizza i hatten.

Igår efter repet åkte jag, sofia, joanna, Ingela och Silen till nyöppnade Pizza hut.. asså, det KAN vara det godaste jag nånsin ätit! Nästa gång du är hungrig så åk dit. Annorlunda, fräsch pizza.. mm mm mm!

Arrko.

Arrkon var jätterolig idag, jag gjorde en hit på Garageband! JohannaBob och jag började en ny kurs idag, Idrott&hälsa B. Vi är grymt nöjda, har våran gamla kära lärare Anna och hon är hård som sten, så kondisen kommer väl bli bättre med tiden :) hon bad mig sluta röka idag, jag får fundera. Patrik och jag är sams, finally <3 Har ett gig imorrn, money money :D Vi ses på G.

hörrni!

Rödljuset vid den stora korsningen utanför mitt hus på Rudbecksgatan har varit trasigt i EN vecka! Folk kör som biltjuvar och bryr sig inte ett skvatt om det faktist går nån på övergångsstället. Skrämmande. Har vägverket fortfarande jullov eller? skäms. ps. jag bloggar som en tant.

ölmys is the thing.

När man fyller 18 år, är krogen det roligaste som finns, man har längtat hela sitt liv på att slippa hemmafesterna och kunna köpa VAAD man vill och de slutar med att man lägger alla sina pengar på för dyr alkohol som leder till ångest. Jag har varit 18 i snart ett år och jag har redan tröttnat. 1. Man hör inte vad NÅN säger, inte ett ord..man gissar och nickar så blir de fel, såklart. 2. Man blir alltid för full. 3. Dålig musik, oftast. 4. Man måste dansa. 5. Dyrt inträde. fem jävligt bra anledningar att istället välja ölmys :) Ikväll ska jag och underbara vänner, sitta på en bar och bara dricka öl och mysa. Jag längtar! Nu ska ja duscha och bli fin. (påhoppet ovan gäller inte satin, jag ÄLSKAR satin) vi ses på G.

finalen sa tack&hej!

För att göra en lång historia kort, jag hade registrerat mig på Årets tv-tittare i förrgår. Okej, jag kollar väl RÄTT mycke på tv. Igår efter lunch stod det vanliga lilla härliga gänget utanför matsalen och tog varsin ciggarett, min mobil ringer från dolt nummer och jag svarade glatt. Det var från tv4 och jag hade blivit utvald till att svara på 20 frågor, om jag svarade alla rätt skulle jag få komma till finalen i Göteborg, och chansen att bli årets tv-tittare. Ni vet den där känslan, när livet liksom..hoppar på en. Man skakar, svettas och miljön runt om en snurrar. Precis så kändes de. Tjejen från tv4 var trevlig men lite slug, så jag svarade rätt på 16 frågor. Fuck. Jag var lite chockad och besviken när hon tackade för att jag va med och la på. Men men, jag var nästan en tv-kändis där en stund. Suck on that. Vi ses på G.

babyboom.

Det görs en hel del knoddar i dagarna, kanske inte mer än annars men det känns så. Jag är lyckligt lottad att känna två stolta blivande mammor! Min storasyster Ingela och min kära vän Amanda. Båda bebisarna kommer i augusti, oh god..jag längtar! Vilken sommar det kommer bli, dom kommer bara sitta och svälla och jag ska titta på och njuta. All lycka till de små liven! puss på magen. Vi ses på G.

nyårslöften.

De klassiska nyårslöftena är väl träna mer, röka/dricka mindre, äta bättre o.s.v. De slank väl med när jag glatt och berusat lovade mig själv och berättade de för dom som stod brevid mig nån minut efter tolvslaget..det var min kära pojkvän, hans kusin Henrik och min vän Carro. Dagen efter bestämde jag mig för några nya nyårslöften. 1. Svara på alla sms! har insett att jag missar roliga saker och gör mina vänner upprörda/oroliga när jag av lathet skjuter upp svarandet. 2. Plugga. som fa-an. 3. Ta hand om kroppen, den är ändå rätt ung och stark fortfarande. 4. Berätta för mina kära oftare att jag älskar dom. 5. Skaffa jobb/ta körkort.. (borde vara högre upp på listan, men jaja) 6. Och sist..spara pengar till tatuering. nu ska jag laga mat åt svärmor! puss&hej från en piggare tjej.

RSS 2.0