last-kajen.

Alla människor måste väl ha en last? Hälften av världen är besatt av hälsa,kost och träning och den andra hälften håller på att falla sönder på grund av fetma. Men även den hälsosamma världen måste ha en last? Jag läste i Aftonbladet att en sjukdom som innebär att man får alldelles för mycket träning och hälsosam kost ökar i Sverige. Dessa människor lär ju inte ha nåt socialt liv alls? Inga middagar med vänner, inget julbord, inga krogen-häng med öl&nachos, inga film-mys med chips och dipp. Guuuud va tråkigt dom måste ha! Man måste hitta nån slags balans, för man blir ju faktist sjuk av att bara göra allt det där. Men man MÅSTE ha en last för att överleva, nåt som man gör och njuter av för att klara dag-jäveln. Man kan leva på selleri och vatten när man är över 40. Människor utan last är hemska och omänskliga. Så, njuuut av din last, du är jättevärd den. Kaffe&cigg på detta. / Candy-rat

uninvited..igen.

Jag vaknar. Känner mig omotiverad. Går upp. Känner mig omotiverad. Skolan hugger mig i ryggen, allt med den..jag tål inte se den! Har aldrig känt mig så rastlös och vilsen, jag vill såå inte vara där. fan.

bordsskivan.

Jag väcktes 07.46 av ett mms från okänd avsändare, det innehöll en bild på nån slags trä, typ furu.. det liknade en bordsskiva. Ingen text till utan bara en ledsen smiley. haha, vafan? Har jag förstört en bordsskiva hos nån och glömt bort de? skumt.

dreams.

Idag efter skolan fikade jag och min älskade vän Sara med hennes pappa Hasse :) Vi pratade om Framtiden, om hur svårt det kommer bli för oss att få jobb efter studenten och liknande. i tider som dessa. Jag har tänkt a lot på framtiden sen vi skildes åt utanför krämarn, Sara&jag. Har jag varit alldelles för optimistisk? Va sjutton gör jag om jag inte får jobb? Hur går det då med mina drömmar? Jag blir alltid så glad när någon har en dröm, en kreativ härlig dröm som går i uppfyllelse, som Sara berättade att våran lilla vän Frida ska vara med i en modevisning med sina kläder hon sytt. Hur jäkla coolt är inte det? Kul för frida! congraatz asså. Jag skulle också vilja vara asbra på nånting och kunna visa upp det stolt som få. Jag får samtidigt lite panik för att jag kanske inte har nån speciell dröm? Jag har ju en dröm om framtiden, men det är mest en dröm om vilka människor jag vill ha i mitt liv just då. Måste man ha massa praktiska drömmar om allt man vill göra? Kan man inte bara vänta och se. Min dröm är att jag är lycklig i framtiden. that's it, no regrets..bara ren och skär lycka. Nu är det helg och jag ska ta ett underbart glas vin och kolla på tv. Puss!

Mmm...

All ära till godis! Min kära svåger Kalle köpte nyss maaaaassa choklad till han och mig. Heavenly! Men jag blir lite rädd ibland, kan jag vara utan det? :S Nåväl,I'm addicted to cigarettes och..dubbeljapp. Oh yes. Nu ska ja droga ner mig med choklad. Ha en mysig kväll! / Candy-rat

fett med luck.

Idag såg en kraft från ovan ner på mig, eller igår..eller aa, såhär var de iallafall. När jag hämtade ut mitt gymnasiekort i höstas så glömde jag lägga i giltighetsbeviset i plastfickan och det har legat nånstans i min lägenhet alldelles för länge, jag har aldrig kommit ihåg att ta med mig de. Men så igår, hittade jag det under sängen och la det på sin rätta plats bakom kortet i plastfickan. Ibland besöks bussar av biljettkontrollanter, jag vill kalla dom överkontrollanter (internt skämt). Det här var en sån dag, vid Olof palmes torg steg två överkontrollanter på bussen, två kvinnor. Jag viftade glatt med mitt giltighetsbevis och var jätteglad för jag visste att man skulle få betala om man inte hade det. Framför sitter en kille med stora WESC lurar för öronen, han hade däremot INTE sitt bevis och fick böta femhundra spänn :O:O Jag var i chock, fytusan vad dyrt. TACK för att jag kom ihåg mitt asså, puuuh. Blir en lugn fredagkväll med film och mys med min älskade systerdotter! ska bli så skönt. Saknar min karl! Kom hem. Nu ska jag ut och ryka lite! Trevlig helg. Puss redhead.

Uninvited.

Sitter i datasalen med bästa Sara och lyssnar på 'Uninvited' som jag ska försöka lära mig på harpan. Skolis är seeeeeg idag. Makeover idag igen, det blir intressant och bra resultat hoppas jag :) Min man drar till Sälen på torsdag så jag är öppen för alla slags förslag på helg-aktiviteter. Helst nåt mysigt och lugnt. Saret&ja ska fika me amalia-malila sen, longing fot that woman. Vi ses på G.

Vardagshjältar.

De små sakerna i ens vardag kan göra hela dagen, iallafall för mig. Idag la jag märke till tre speciellt fina saker som gjorde min annars ganska jobbiga dag lite vackrare. Det första var en mamma och en son på kanske tre år som gick hand i hand med precis samma rock 'n' roll stil, de bar skinnjacka, gubbkeps och vita converse-skor. Så sjukt söta var dom! Det andra var de små fåglarna som kvittrade så fint i slottsparken när jag cyklade hem med min studentmössa i en låda under armen, det var harmoni på hög nivå. Det sista var min helt underbara systerdotter som sa ; Dea/Deja för första gången. Hon vet vad jag heter! Jag fick en tår i ögonvrån. Tack världen för att ni fanns där lite extra idag!

RSS 2.0