Go to sleep you little baby..

Vintern raaaasat ut bland våra fjällar!

oh god, Charlie vaknade vid halv 3 och ville absoluut inte somna om.. så jag är inne på min tredje kopp kaffe. starkt kaffe. Lilla son va du är söt som sover och snarkar nu iaf..jag tänker snart joina dig i dubbelsängen.

nån härlig person har dessutom ändrat mitt lösenord på facebook, thanks a lot.

Tur att det är valborg och att vi ska grilla i Magria ikväll. Alkoholfri öl + mig = sant.

Trevlig valborg och Grattis till min älskade Kung Karl Gustaf, jag är ditt största fan
.





boygirl.

Igår på kören frågade en tjej om Charlie var en pojke eller flicka? jag vart nöjd, han hade könsneutrala kläder. Han hade en vit body, blåa&röda 70-tals sparkbyxor och grönrandiga strumpor.. Innan vi gick dit tänkte jag ta på han en gul mössa.. men han såg ut som en regnbåge och hans pappa sa att det räckte med hippie-artitaljer.. jag lägger mig inte i när han klär på Charlie? bara lite.


När jag fick en pojke och började klä honom så märkte jag att jag inte valde de ljusblå kläderna.. jag tycker inte att ljusblått är fult på nåt vis men det känns bättre att klä honom i gult eller grönt så att man inte direkt tänker på en pojke som gillar bilar och tuffa monster. Han ska få bli den han blir.. han måste inte vara tuff för att han är kille.

Samtidigt som att det är såå gulligt med lastbilar och bilar på kläderna.. och jag älskar gammal stil på barnkläder, 60 och 70-tal. Åh, jag får hålla i mig ibland för att inte klä Charlie i alla färger och mönster som finns. När han häromdagen fick på sig en AC/DC tröja såg han ut som en helt annan unge för att jag i två månader klätt honom i sånt som jag hade när jag var liten.. kraken, haha.

Snacka om att det är en prylgalen värld vi lever i..speciellt som småbarnsförälder, det finns en miljon smarta grejer som man inte visste fanns och som man egentligen inte behöver men som man bara måste ha :)

Det är det roligaste som finns att köpa kläder och saker till sitt barn så därför måste man tänka på att ta hand om världen och utnyttja second hand och vänner! Det är kidsen som tar över. Sådärja, jag har blivit en moraltant.. som bad max-personalen att dra ner på musiken inne på resturangen.. hahaha.

blir öppna förskolan senare med svåger Kalle och barnen. Puss&hej

Jag har världens vackraste son.



ingen soldat.

Om några veckor är jag 20 år.. har tänkt på att fylla 20 så länge jag kan minnas, men nu känns det inget speciellt. Kan lika gärna hoppa över dagen.

Man lär verkligen känna sig själv genom att sätta ett liv till världen.. för första gången har jag koll vem jag är, och vem jag kommer vara.
Jag vill leva svenssonliv och vara älskad och glad. Jag vill ha galna frisyrer i smyg och jag vill vara rockig ibland, estetisk ibland och lika ful som snygg ibland.

Jag vill visa världen för min son och uppleva allting tillsammans. Jag vill vara världens bästa mamma och om 20 år vill jag att Charlie och Leo ska tänka att 'Hon gjorde sitt bästa' alltid. Jag vill vara generös mot andra våga följa mina drömmar. Jag har fattat att jag är rätt så knasig och annorlunda.. och jag gillar de.

Jag är så fruktansvärt rädd dig mitt lilla liv. . jag älskar dig så att det gör ont, Charlie Gustafsson.  

nu kom bygdehaggan, vi ska repa lite. puss och hej

sweet child of mine.

Igår hämtade Tina Leo&Viggo från dagis vid ett.. sen var vi ute till kl 9 på kvällen. Vi grillade, lekte, solade, drack för mycket kaffe, eldade upp massa ris.. och jag drack en folköl till maten" fyf**n va gott det var! Charlie älskar att sova i vagnen, lyxigt när det är så fint väder.

Nu sitter jag med Tora och Ingelapling i soffan.. Tora sa mitt namn nyss :) pulli!

Idag ska vi på babysång, Charlies premiär.. yaay!


från tora : ååå


kui9oploytygygyuy77lp0+9å+ä0+i9ij9ouikyjtythiuuioopäå nm

hejsvej!

fullt upp.

Jag var så naiv när jag trodde att det skulle finnas tid för bloggande.. Fem hela veckor har gått och Charlie växer så man ser det. Han väger nästan 4 kg, har firat sin första påsk, haft sin första syjunta och han ler när han vaknar.. mammas finaste!

På påskdagen var vi på Vilmas dop och sen for vi till Nora. Passade på att hälsa på Amanda, Marcus och lilla Harry.. som jämfört med Charlie plötsligt blev ett jättestort barn som kan massor själv :) Han visade stolt upp sina krypkunskaper för oss! <3 Middag hos pappa efter det som förresten fyller 51 år idag. Grattis morfar!





Nu ska jag fixa lunch åt mig..puss&hej från en lycklig tjej!

älskar er så det gör ont.


schh.

Ah.. påsk!

Inatt ska jag gömma ägg under allas sängar. tihihi..

RSS 2.0