mjölktandmössen.





Det var mitt bästa barnprogram när jag var liten! ååh.. lalalalala.


Charlie har iaf två små tänder som syns därnere! gud va stor han är! Han känner på dom genom att tugga i luften..kotten!

Igår satt han själv upp i sängen och lekte med några klossar.. i tio sekunder! sen välter han åt sidan<3

Marren med via-brudarna och Challe idag. Ska leta efter fina dopkläder :)

puss!

painted by numbers.

hjälp, känner mig helt snurrig av all färg.. jag köpte en gammal barnmatstol i trä på blocket, så den skulle jag slipa och måla idag. Charlie gosade med sin farmor ute i trädgårn medan jag slipade mig svettig. Sen började jag måla när Charlie somnat men gick in för att hämta en sak.. jag fick en magkänsla att jag skulle ta med mig sprayflaskan men lämnade den ändå kvar.

Jag blev kvar inne, Charlie vaknade till. Då kommer Leo..och jag ser direkt att det är nåt fuffens med hans blick..

'Du, Dea.. jag..skulle bara hjälpa dig?'

slipa om, börja måla.. färgen slut. Jippi. Härligt det är med barn. Med 4 år kom självständigheten. Att göra saker helt ensam har han aldrig gjort förut.. som att gå ut i logen och börja måla på en stol. Jag blev rätt sur men nu kan man skratta åt de, och påminna han när han är 15. Vi har köpt golv till övervåningen idag! yaay, snart dubbel så stor levnadsyta, kommer bli så fint!

Nu blir Ernst på tv4play och sen sängen! puss

no time for bloging, just enjoy life.


hornpipe crush.

Puh.. ligger i soffan med en alkoholfri kall, Sommar med Ernst i bakrunden och andas ut.. lill-kabeln sover gött i sin säng.

Idag har vi varit i Hova på Riddarveckan.. ett paradis för barn, och för en mamma som älskar den här medeltids-känslan. Åh, en kille med säckpipa gick runt och spelade.. det är det vackraste som finns. Det ska jag ha på mitt bröllop om nån som man är ihop med nån gång skulle fria.. hm.

Det bor nog en hippie i mig..ibland kommer hon fram, som idag. Jag köpte ett par medeltids-hippie-lite Karro-harem-byxor. Sjukt snygga. Och sköna.. jag trodde aldrig att sköna kläder nästan skulle gå före snygga kläder, men det hör till mammarollen.

Challe är typ världens största barn. Han är snart 5 månader.. äter gröt och puréer, sover hela natten och skrattar ett riktigt kluckande skratt. Jag hörde det första gången på Leos kalas.. tiden stannade, det var så vackert.. ett pärlande vackert litet skratt.

Nu ska jag ta ett låångt varmt bad. puss!

Tio tusen röda rosor.

Är man en lantis in i benmärgen.. som jag. Då är dansbandsmusik liksom inbränt i hjärnan på en.

När jag var liten så firade vi påsk,nyår och midsommar med samma gäng.. massor med barn och vuxna och det var stor fest med mat och dans långt in på natten! bugg. dansband. sverige. alltid samma låtar. helt fantastiskt.

Som tonåring i byn så lyssnades det alltid på dansband blandat med Eddie Meduza på ALLA hemmafester! Det fanns liksom inget annat att spela. Så sjävklart lär man sig att älska de?

Det är nån slags bild av kärleken för mig. En dansbandslåt. Kanske är det inte svårare än så?

Dessa simpla texter och ackordföljder om evig kärlek och röda rosor. Man måste också kunna skratta åt kärleken som gör en knäpp, arg, glad och ledsen på samma gång. Precis som man fnissar åt dansband. Kanske krånglar vi till kärleken och förhållanden för mycke. Jag tänker iallafall alltid direkt på min kära sambo när jag hör en dansbandslåt. Och jag blir glad av de.. och tänker att jag är så lyckligt lottad som får uppleva kärlek varje dag av just honom och plötsligt känns allt som man gick och surade över helt oviktigt.

Släng allt gammalt skit du har på datorn.. sånt du lyssnade på när du var 14 och rätt arg och ledsen på allt och inbillade dig på riktigt att du aldrig skulle träffa nån som du älskar och älskar dig tillbaka. Det var nästan lite det som var grejen, man ville känna sig lite sårad och ensam. Äsch. Ladda ner lite Thorleifs, Curt Haagers och Black Jack så kommer allt klarna en smula.

Over and out. puss!




Jag vill ha den däääär...flickan i en coleporter sång.

åh, Ernst.. allt du rör vid blir till guld! Jag saknade nästan Patriks suck och kommentarer om hans fötter.. lr nä.

Åh, what a day! helt slut. Varken jag eller Charlie sov knappt nåt i Via så jag har nickat till lite emellanåt men vi har varit på BVC och sen i Sixtorp med ligan. Nu väger han 5925 och är 61 lång. Lite mindre än vad jag trodde!

Nu sover han så gött i nya spjälsängen och jag ska strax hoppa i säng, tänkte unna mig ett bad med honung innan <3

Imorrn blire lillmarken, tjoho! Tradition och kärlek. Godnatt min skatt!

RSS 2.0