Charlie Brown.

Det här är ju ändå mest lilla Charlies blogg.

Charlie, my man.. hela 6 kg Gustafsson unge. min prins. Han bara skrattar, pratar och äter.. sover aldrig på dagarna längre. Måste vara en period, jag får ingenting gjort.. inte borsta håret eller ta en macka! ungar.

Leo vill ha en bebis till..en mindre. He told me this morning. Häromdagen var han helt säker på att det fanns allt ett syskon till i min mage.. ; Men dea, din mage bara växer och växer.. har du en bebis till, till mig?


Hrmp, inga julklappar till den grabben ;)

Åh, om typ en vecka är det dags för att ge Challe lite gröt.. köpte banangröt häromdagen. Kändes helt sjukt, vilket steg.. jag köpte mat till mitt barn.

Jag måste rensa ur hans kläder, det råder ett större kaos.. stl 56 är ju bara att drömma om. 62 kan ha några veckor till. Man har hört det tusen gånger men det räcker aldrig till.. fy f*n va fort tiden går! Han växer så man ser de. Men jag har bestämt för att aldrig tänka att det är nåt dåligt.. jag kommer minnas bebistiden som nånting helt fantastiskt och som knappt går att beskriva, framför oss är en tid där allt kommer hända.. månader av framsteg och utveckling. Aahh.. life's sweet.

Godnatt!

stilla natt.. katt? katten..hallååååå!

åh, jag saknar min katt.. ingen har sett den sen i måndags, hoppas han dyker upp.

Tea sover här inatt, stor tjej. Hon och Leo tycker så mycke om varandra så nu delar dom snarkandes på soffan. Det tog bara en timme att med en bebis på armen få båda att ligga stilla så man kunde läsa en bok..och en till..och en till. Vid halv tio började bådas ögonlock se tunga ut.. innan Sexbente Simon - boken var slut sov båda.. Charlie med.

godnatt.


nä, kunde man tro.. Leo fick en gammal väckarklocka att leka med, en sån här riktig som ringer.. inget mesigt pip-alarm, utan WRRRRIIIIIIIIINNNNNNGGGGG!!!!!!!!!

Den hade hade lyckats trixa till så den ringde kl 22.00. Japp, två av tre barn vaknade.

men nu så, frid. Nu ska jag ragga cykelkärra på blocket! Askersund imorrn om det är sol. Puss och natt, hoppas nån ser till min katt.

cowgirl.

mitt favoritdjur.. ko! i alla lägen. Skulle helst av allt ha egna men jag får nöja mig med att besöka min kära mormor och gosa med de små kossorna som går utanför hennes fönster.

åååh va svårt det är att pumpa ur! och att amma var tionde minut håller inte.. jag orkar inte. Så hädanefter ska Patrik ge ersättning på kvällen, det ska bli deras grej även när jag är hemma. Känns skönt att det beslutet är taget. puh.

Nu drar vi till grandmah och kossorna..so long cowgirl!

...

ever since i was eight or nine.
i've been standing on the shoreline
all my life i've been waiting for something lasting

oh this town kills you when you are young
oh this town it kills you when you are young.

tuesday.

nu sover kotten på Palles sida av sängen, han är på sommarfest med jobbet! 

 Hade tupperware-party här förut, trevligt värre! tråkigt bara när folk anmäler sig och sen inte dyker upp.

Det händer så mycke.. mycke hela tiden och överallt. När jag var gravid fick jag för mig att jag och bebisen skulle sitta och titta på varandra hela dagarna. Men jag gillar att ha mycke att göra! Då uppskattar man att vara hemma en dag mycke mera.

På fredag ska Challe&Patrik vara hemma och mysa och morsan ska in till stan med brudarna! hjälp! jag är livrädd! haha. Kan knappt tro att de är sant.. ett år sedan man var utan unge och kan dricka och bara sitta utan att behöva tänka på nån annan och en miljon grejer.. åh, shit. Jag har lovat mig själv att inte ringa och fråga hur det går. Det kommer gå så bra.. Patrik jobbar så mycke att de är nyttigt som sjutton för de båda att vara hemma utan mig, spec när Charlie visar tendenser på blyghet ibland.

Igår kom min bok på posten! Lisens Indiska Spa! ååh, ljuv läsning om vård för själen.. jag älskar sånt. Kroppsvård. mmm.. massa lukta gott och oljor och skrubb.

Det springer en vit&grå jättestor katt härinne.. när den tror att jag inte ser. Han går in genom kattluckan och äter allt den kommer åt.. hungrig som sjutton. Den är nog ingens :( funderar starkt på att låta den flytta in här, bara Jansson vill de.. får ta ett snack med grabben, han är vuxen nu, måste ta ansvar. Vad ska den katten heta då, Karlsson?
 Biffen är ju passande.

Nu ska jag ut och vattna blommor sen krypa ner brevid min doftande runda lilla son och sova sött. godnatt främmande katt!

ny dator, ny webcam! haha


hey june



mothers day.

segaste tjejen som finns.

men bloggning står inte överst på min lista när solen skiner.. överst står sitta inne och amma så man missar soltimmarna. nåja, jag hade min första mors dag i söndags.. jag fick åka till blomsterlandet och välja fritt och Charlie&pappa stod för kalaset.. sen satt Charlie i babysittern ute och tittade på när morsan planterade för glatta livet :) Så nu är det så fint på trappen!  tack älskade unge för min första mors dag!



Glenn Harry Maurits.

Åh.. what a day! upp i ottan och stuva in unge, syster och en miljon grejer för att fara till Nässjö på Harrys dop. Vilken resa men ack så trevligt :)

Världens underbaraste dop med fina människor och sötaste Harry som tyckte att det behövdes lite rackartyg under cermonin så det var lika bra att nypa pappa Markus i näsan ganska hårt. Min fina vän Amanda är så snygg och underbar mamma!

Det var värt all stress, skoskav, nerbajsade kläder och den tropiska värmen som sverige lagt till med senaste dagarna.. jag är helt slut! men sådär skönt slut i kroppen att sängen lockar något fruktansvärt.

Rallycrossbussen gick sönder igår så Patrik får ta tågen hem imorron. Saknar min gubbe.

Imorron kl. 11 är det Vallfartsmässa i Riseberga! Ta med fika och kom och lyssna på mig :) puss och natti!

bambi.

Igår när jag, kalle, Ingela och alla barnen gick på deras lilla väg så kom ett rådjur och stannade mitt på vägen..hela ligan plus rådjuret stannade upp och tiden stod stilla i några sekunder.. sedan kommer det minsta och vackraste jag nånsin sett fram.. en liten rådjursbebis.

åh va liten den var! MammaRådjur springer över vägen och ut på åkern.. och lilla bebisen kunde knappt springa så den la sig och tryckte vid en björk så vi kunde passera. Hon hämtade bebben sen, för den var borta en kort stund efter. sötis! Tea var helt stum när vi gick förbi den :)

RSS 2.0