<3

Charlie är vuxen..han har vuxit ur sin första body, han som är så liten! hjälp, jag hinner inte me. Älskade unge <3

imorron kommer bilder på grabben, på heders.

'Du har plats 165 i kön..

åh, härligt.. just nu har jag plats 78 i kön.. oh joy! Försäkringskassan är inte mina bästisar.

Annars har dagen varit lugn och söt.. Palle tog pappaledigt och storhandlade själv.. han får ett starkt VG, det blev bara en påsklilja och han glömde citronerna.. puss ändå. Charlie är snorig och trött.. ja me. Blir nog att vara hemma imorrn, tråkigt.. jag hade sett fram emot det.

Jag är iaf världens bästa kock, lagade nyss 'mormors mumslever', recept taget ur en föräldratidning.. sjuukt gott! :)

Igår gjorde Charlie världspremiär i kära Fjugesta, vi gick till färghandeln, bibloteket och sen promenad med Amanda och Jossan :) så mysigt så. Han sov och njöt hela vägen.

Ikväll äre Let's dance finaal ju! Heja Mattias <3 som Amalia kramat.. no comment :)

Pusselipuss <3

J.R

Those dancing daaays.. lalala. Är på strålande humör, vet inte riktigt vart det kom ifrån men jag tackar och bockar.

Palle blir just nu fotad av Amalia på sitt work, han är fett mallig att han modellar. ha, så söt :) Amalia&Sara kommer hit efteråt och dricker kaffe. mys!

Ikväll ska skatbo't fixas till.. jag ska ju faktist på bröllop på lördag och såhär kan ingen visa sig. Mamma har lovat att klippa mig och sen ska väl palle och jag dela på en flaska färg. Svart, svart, svart.

Charlie älskar när man sjunger för honom, mest klappa-magen-sången.. igår tror jag att han log :) jag blev alldelles varm i magen. Han ser förresten exakt ut som Patrik när han sover med öppen mun.. <3

Trots all snö som ligger kvar och att ingen sol är framme idag så luktar det vår på nåt sätt.. och det är ett j*vla liv på fåglarna. Nåjo, vår blir det nog. Härligt :) Puss på onsdag!

T&T

Idag var jag och Charlie och hälsade på i Via.. jag har inte varit där på tusen år känns det som! Jag klädde på Tora efter vi ätit äppelgröt.. äntligen får jag klä ett litet barn i rosa :) Hon vart så söt, som en liten skär gris <3

Mina syskonbarn känns sååå stora när jag har mitt lilla skrutt brevid dom.. Tea är två år och Tora är sju månader. Det är helt sjukt gamla barn! Älskar er så mycke ungar Johannesson. Här kommer världens underbaraste bild på lillskruttan och en gammal moster. Puss&hej



Born to be wild.

i Charlies 'första året'-bok ska jag skriva förlossningen i korta drag.. hur fan ska de gå till? Går det ens att beskriva med ord? Det var överjävligt men samtidigt häftig känsla.. det är det jag har skrivit.

Här kommer det jag minns om nån är intresserad.

02.10 natten till den fjärde mars 2010 vaknar en förvirrad Dea av att sängen är blöt.. har jag kissat på mig? nä, det var vattnet som gick. Jag väcker min kära sambo som får ur sig ett ynkligt 'hjälp..' och går och hämtar en stor handduk.. tack, lr? haha.

03.30 Ringer jag till BB i Karlskoga.. jag är förbannad, rädd, spänd, glad, omtumlad, gråtfärdig och har djävulskt ont.. inte regelbundna värkar, men helt klart värkar.. det känns som något man ALDRIG känt, alla mensvärkar någonsin binds samman till en enda värk. tack livet.

Jag blir tillsagd att avvakta tills värkarna är mer regelbundna.. det dröjer inte länge så vi väcker Leo, klär på honom och lämnar honom hos Gustaf&Annalena.. och sen åker fortfort till karlskoga.. Palle försöker räkna hur långt det är mellan värkarna och får för sig att bebisen kommer typ NU! och kör som en biltjuv så vi är i karlskoga på rekordtid..

Naiv och smått galen i huvet av allt ont häver jag ur mig till barnmorskorna att jag ska försöka göra det här utan smärtlindring. Såhär i efterhand känns det som det dummaste jag sagt i mitt 20åriga liv. Va f**n tänkte jag? Att jag var nån slags superkvinna? Alla mammor är superkvinnor, med eller utan smärtlindring.. det vet jag nu.

Hursomhelst, vi gör oss lite hemmastadda.. CTG visar att jag är öppen 3 cm och bebisen mår bra..nu är det bara att vänta. Patrik är lugn och sansad, inte jag. Nu har jag inga klockslag i huvet vad som hände när under förmiddagen.. men jag blev övertalad morfin när jag badade i 2,5 timme.. ljuvligt! det känns mera outhärdligt nu. Patrik slumrade till när jag badade.. karlar <3

lustgas och pilatesboll de närmaste timmarna.. väldigt suddigt i mitt minne från det, det gjorde ont. det minns jag.

14.30 En läkare kommer in och förklarar att de verkligen rekomenderar epidural för att jag öppnar mig så långsamt.. om jag tog det skulle jag slappna av mera och öppna mig snabbare. I det skedet krävdes i princip ingen övertalning.

15.00 känns som jag blir väckt, jag har knappt ont. CTG visar en värk på 130 men jag sitter och pratar med en undersköterska om Leila och känner det inte.. ljuva epidural.

Nu går det undan, jag är uppe och går.. epiduralen avtar och det gör ont på ett annat sätt.. på nåt konstigt vis så känner jag att bebisen kommer snart.. innan var det bara att stå ut med smärtan på alla vis.

17.15 Jag kallar på barnmorska för att säga : nu ni, nu kommer bebisen..

Lite förvånad blir hon när vi gör ett nytt CTG men hon håller helt med mig, den här bebisen vill ut nu.

17.37 kommer våran Charlie ut, han hade bråttom som sjutton. Så vacker och helt perfekt! Hon talade om för mig att det fanns en liten snopp.. och jag mumlar till Palle. 'såå.. är det en Love eller en Charlie?' Han granskar våran lilla son några sekunder och utbrister 'Det är en Charlie, helt klart'

En stor eloge till min älskade Patrik som var helt underbar under hela processen.. lugn, trygg och bäst! Jag älskar dig så mycke lilla pappan.

Tack livet, världen, Patrik för Charlie.. Tack mig själv. Tack. Längtar till att få ge Charlie ett syskon, en lillasyster kanske.. inte just nu bara. Nu är det bara Challe som gäller.. min lillprins.


<3





she's back!

Oh thank you lord.. jag skrek rakt ut så challe&palle nästan gjorde i brallan!
Den 31 mars sänds helt nya avsnitt av Leila bakar på tv4+.. jaaaa!!! vilken lycka.

BVC idag, Charlie är hela 48 cm och väger 3130 g. Känns riktigt bra :)
Kaffe&top model nu. Ha en skön eftermiddag!



vilket väder hörrni!

Jahopp.. och där åkte Willy ut.. såg nyss reprisen på Let's dance eftersom jag sov för lääängesen igår när det avgjordes. Äre bara jag som tycker att Mattias ska bli ihop med sin dansare? Snacka om meant to be. Hans tjej ser ut som en fett gammal syslöjdslärare.. kom igen, take the dancer.

kotten sover i sin älsklings-vagn och Palle är i verkstan och meckar.. och jag är ensam. Känns konstigt. Senare idag blire pizza i magria hos våra bästisar.

Charlie är så stor! iaf känns det så när jag tänker två veckor bakåt.. nu har han en jättefin liten navel, många dubbelhakor, ingen fnasig jag-är-nyfödd-hud och igår försökte han ta tag i den virkade giraffen som hänger i hans vagn.. stor, stoooor kille! mamma blir så stolt <3

Skönt och att komma ut sen och lapa lite sol, det är gött för en sömnlös. Imorron blir syster hela 25 år.. gaalet :) grattis hagga! <3

Schlagerchips.

Charlie ligger i soffan och tar en lur, jag sitter och mumsar chips och väntar på Melodifestivalen. Heja Erik Saade friskt humör! Manboy hänger utanför.. ?

Palle grattar sin kusin som fyller hela 30 år, så jag och Challe har eget lördagsmys.

Moster&Erik var här på besök förut idag.. med tårta och jättefina presenter! gullisar. Charlie sov i Eriks famn hela tiden, så nöjd så.

Jag längtar efter min vän Johanna Kroon sååå mycket.. hon är förresten blivande gudmor åt Charlie :) Hon bor bara alldelles för långt bort..  Kom hem från G! skit i sthlm! Jag vill ha dig här <3

Nä, mys med bebis nu. Kan inte få nog, han luktar så gott. Pusshej!

little child.

När jag tittar på min nyfödda mjuka lilla son som ligger och sover i sin säng snurrar tusen tankar i huvet.. Självklart hur vacker han är, att han har mina tår och patriks öron. Hur stolt jag redan är över allt han åstadkommer fast han är så liten. Sen tänker jag på allt han kommer vara med om, både bra och dåligt..

Han kommer ramla och slå sig, många gånger.. han kommer att vara rädd, orolig och känna sorg och smärta. I detta kommer jag finnas där för honom, alltid.. det hoppas jag att han vet på nåt vis.

Jag blir lugn och glad när jag tänker på hur otroligt fina människor han kommer ha i sitt liv och i sin närhet. En fantastisk pappa och storebror som kommer lära Charlie allt dom kan, all släkt och vänner har redan visat hur viktig det här lilla barnet är. Tack för att ni finns. Ingenting spelar nån roll längre, bara du är glad lilla barn <3

tack!

Det här får bli ett offentligt allmänt stort tack till alla gratulationer! Alla är så rara <3 Tack från Charlie och mig.

Oj, va mycke som händer på en vecka.. navelsträngen är borta, så nu har han en pytteliten navel :) annars äter han och sover..på heltid. Massa släkt har varit här, med blommor, tårta och massor med fina saker till Charlie. Han mår som en prins. Han är en prins. Lillprins Bus. Så fin!

Idag tänkte vi nog gå en sväng med vagnen, men jag blir så nervös att han ska frysa.. kommer pälsa på han till tänderna!

Puss på livet, Charlie och vårsolen! tjingeling.






Charlie <3

John Gunnar Charlie Gustafsson.

Har du barn? Ja, jag har en son.. det är ofattbart! AAAHHH!! Han är det vackraste som finns.

I torsdags testade jag lite tips för att det skulle komma igång.. lagade stark mat, sprang i trappor..kan va en tillfällighet men på natten gick vattnet och 14 timmar senare höll jag i lilla lilla kotten som bara vägde 2705 g och var 45 cm lång.. men ack så vacker. Det var överjävligt, gjorde sjukt ont men nu minns man det knappt.

Vi kom hem igår från BB, helt underbara dagar har det varit. Karlskoga <3

nu ska vi byta blöja minsann, wiie.

jag är världens lyckligaste människa. puss från mammi!

Peace&Love

Jag känner en så inre frid, ett lugn som jag aldrig nånsin känt.

Är jag frälst?
kanske av alla känslor, jag ska bli mamma.

talkin smooth and play by the rules, Like a Lady.

Hjälp, timmarna flyr förbi med Spotify..

Jag ska borsta mitt faktist jävligt långa ovårdade hår, sen ska de bli svart som ebenholt igen.. smaskigt!

Jag älskar min kille, Patrik Gustafsson så galet sjukt mycke.. längtar efter vårat barn.

man gör som nakeddays.blogg.se!

1. Hur gammal är du om fem år? 25
2. Vem var den sista du träffade? Palle&Leo som pussade magen innan dom åkte imorse.
3. Hur lång är du? 163
4. Vilken var den senaste film du sett? Populärmusik från Vittula.
5. Vem ringde du senast? Pallebaby
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Du är pullig :). Till storasyster Joanna.
7. Vad är dagens planer? vila, städa.. sen marieberg med grabbarna när de kommer hem. Hämta bilbarnstolen till bebben.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? ringa.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? skilda.
10. När såg du senast din mamma? Igårkväll på Teas 2års kalas.
11. Vilken ögonfärg har du? mörkbruna.. med lite grönt i.
12. När vaknade du idag? 01.50.. men jag sov en stund vid 05.00.
13. Har du någon gång dödat en katt? let's hope not. Jag började gilla katter som vuxen, mest min egen.
14. Vilken är din favoritplats? oj, svårt.. där fina människor är.
15. Vilken plats föredrar du minst? utomhus i snöstorm.. eller om nån röker precis brevid mig!
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Gift med Palle, har ett barn till.. jobbar med nåt som jag tycker om!
17. Vad skrämde dig som barn? mormors katt, tvättstugan.
18. Vem fick dig att skratta senast? Tora, hon gaggar och babblar och pruttar med munnen. Det är glädje för en gammal moster.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Verkligen inte, har på tok för många som inte har någon riktig plats i vårt hem än.. just nu samlar de damm.
20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär.. vilket ord.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? massa kläder, som åker av eftersom det blir sjukt varmt efter en stund.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 5, jag bygger upp en mjuk mur att vila magen på.
23. Hur många landskap har du bott i? ett, Nerike.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? ja.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? alla.
26. Är du social? det tycker jag nog.
27. Vilken är din favoritglass? gammaldags vanilj med riktig grädde och oboypulver blandat i.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Ringa hantverkarn, köpa möbler, kläder, en bil, saker till barnen och sen åka till Grekland med familjen och bara äta grekisk mat och bli brun.
29. Tycker du om kinamat? oooooooh yeah.
30. Tycker du om kaffe? kanske lite för mycket.
31. Vad dricker du till frukost? kaffe, juice, vitaminbrus
32. Sover du på någon särskild sida? höger sida just nu.
33. Kan du spela poker? nej! jag tänker jätteofta att jag skulle vilja kunna. Snyggt med tjejer som är bra på poker.
34. Tycker du om att mysa? såklaart.
35. Är du en beroendemänniska? njae, jo..
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, mina kusiners farmor hette Elisabet som jag och vi fyllde på samma dag.. Emma Damin också.
37. Vill du ha barn? liiite sent att dra sig ur nu.. så ja, många :)
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? nepp.
40. Föredrar du havet eller en pool? both, men jag är ingen badmänniska precis.
41. Vad spenderar du helst pengar på? hem-prylar.
42. Äger du dyra smycken? mjo, svårt att veta när man ska ha dem.
43. Har du någon gång testat narkotika? nej.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? klementin.
45. Vem är den tråkigaste människan du känner? ingen nämnd.
46. Välj ett ärr på din kropp? mitt gigantiska hemska ärr på högra knät, kom till 1997.
47. Vad har du för ringsignal? nationalteatern.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? ja, har jättemycke sen jag och mina systrar var små som bebisen ska ha nu.
49. Flirtar du mycket? flirtar med palleballe och mina systrar.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? i Virginskas studio. Fotograf : Amalia Eriksson
51. Kan du byta olja på bilen? nej, tyvärr.
52. Har du fått fortkörningsböter? nej.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Änglar&Demoner.
54. Läser du dagstidningen? Läser på internet när det faller in.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej.
56. Dansar du i bilen? ha, nej. lr?
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P4, mamma bestämde.
58. När var du i kyrkan senast? Toras dop.
60. När ska du gå upp imorgon? när jag vill.. <3

Dischoe

Those Dancing Days får vilket väder som helst att kännas som strålande sol och många plusgrader.. pretty fucking music asså <3.

Tea fyller två år idag! Galet. Grattis älskade unge! Jag tänkte ge dig en kusin i present men den blir bara lite försenad. Om hon bara visste vad som väntade.. nu tycker hon mest att Moster har stor mage och rolig navel.

Gos-Leo kom hem igår finally, han läste en babyproffsen-katalog innan han somnade.. grabben är väldigt förtjust i barnvagnar och han gillar trenden med tre hjul ; 'den här vagnen behöver faktist min bebis sen, när den blir lite större.. '

Bara att lyda storebror kan jag tro, han vet nog bäst.

Kanske ett sista baby-ryck idag.. hämta bilbarnstolen, köpa lite grejer på babyproffsen, koka napparna.. Du kan komma nu unge! Jag vill lära känna dig. Vi har ett pojknamn och ett flicknamn som både gillar jättemycke.. men det får vara hemligt så länge. tss.. <3


RSS 2.0