I ONLY WANNA BE WITH YOU

Oh.. dusty! vilken godess. Spotify <3 jag.


Är sjukt glad idag trots att det inte går att ringa varken till eller från min telefon..så jag är onåbar sen ett par dagar :( tänk om jag missat massa roligt, nån kanske har gift sig hemligt eller nån har blivit ihop med nån.. haha.

Det är rätt så körigt just nu.. eller ja, egentligen inte för mig utan för Palle.. han jobbar natt och dag och försöker hinna sova nån timme här och där så vi ses aldrig :( jättetråkigt. Men ikväll ska vi försöka hinna grilla innan han ska jobba natt.

Charlie sover i vagnen ute och gör katten avundsjuk..han tycker att det är hans vagn. Lillkotten har börjat tugga på sina händer sen en vecka tillbaks.. antingen är det tänder på gång eller så har han upptäckt två mulliga nävar som smakar gott. Han och Leo älskar varandra villkorslöst.. Charlie kan vara på sitt sämsta humör och så springer brorsan förbi och han lyser upp som en sol, skrattar och pratar! så fint!

Igår var det babysångsavslutning så nu har Charlie sommarlov! På kvällen var det kalas hos Charlies gudfar Henrik!

Vilket väder hörrni! blåsigt men varmt :) sommmaaar! kan inte tro att det är sant.


Igår skulle min farmor fyllt 91 år.. hon är så garanterat i himlen nu och skrattar gott åt barnbarnsbarnen.



wednesday.

gode gud vilket matvrak man blir av amningen.. det sista jag gör innan jag går och lägger mig är att käka mackor, många.. annars finns det nästan ingen mat åt lillkotten framåt morgonen. Han äter bara en gång på natten nu.. så skönt!

När jag gör lunch till mig så ska det gå snabbt och lätt.. det slutar alltid med att det blir pasta och pastasås med bacon och broccoli.. jag tröttnar aldrig, mums!

Det har hänt.. det som jag aldrig trodde skulle hända.. ett svagt sug i mig har väckts. Efter mitt timmarslånga telefonsamtal med min kära vän Sara så bara kom det..från ingenstans.. jag vill kanske gå ut en kväll, bara ta en öl.. slappna av och ta en kort paus från mitt stressiga mamma-liv..som jag älskar överallt. Kanske kanske.. snart i framtiden, men bara kanske.

samtidigt som jag får en löjlig känsla av att jag är en dålig mamma om jag gör det.. den som inte lider av det är ju ändå Charlie, han skulle vara i trygga händer hos sin pappa. Men det är ändå jättesvårt.. åh :(

staten&kapitalet.

oouuh, vilket starkt kaffe! härligt. Jag har precis öppnat ett sparkonto åt min lilla son... och DÄR! score, vuxenpoääääng.


Jag, Patrik, Anders och Leo åt just en väldigt nyttig vegitarisk lins-soppa..pojkarnas minerna var blandade men dom åt som sjutton så det får man väl se som ett bra betyg, lr?

Vi hade en diskussion om barn. så passande.
T.ex. Charlie och Leo. Deras föräldrar har ju varit med om det mesta, har festat och testat från unga år.. så vi vet ju allt farligt och dumt som kan hända? Så dom kommer sitta inspärrade tills dom är 25 om jag får bestämma, så känns det nu. Aldrig att jag skulle släppa iväg dom på nåt så farligt som festivaler eller föräldrafria fester. usch, hemska tanke.. just för att jag vet hur jag själv var, och deras käre far.

Och nu, i småbarnsåren är man jätteorolig för allting...super-orolig!

så det måste väl vara lite lättare att ha ett barn i 7-10 års åldern.. kan nästan allt själv, nyfiken, leker och vill fortfarande umgås med sina föräldrar, sen bär det utför.

Självklart måste dom få upptäcka världen och allt som är lite farligt.. så man får väl mötas på halva vägen och alltid finnas där no matter what. Sounds like a plan.

näe hörrni, en påtår på det här så. Trevlig långhelg!




waterloo.

puh, det här skulle vara en vilodag.. eller en hemma-dag.. men det är svårt att sitta still när det ser förjävligt ut i huset!

Men istället för att städa har jag har rensat ur massa för små kläder till barnen och lagt in massa nytt fint. gött!

Som ammande kvinna är man ett matvrak och ett törstigt vilddjur. På natten har jag alltid två stora glas med vatten med mig till sängen. Vi har en fönster bakom sänggaveln där glasen står, imorse vid halv 5 ungefär så liggammade jag Charlie och skulle sträcka mig efter ett glas med handen liksom upp och ner, eftersom jag låg på sidan. Jag är inte direkt känd för min fina motorik i händerna så jag tappar ut hälften av vattnet över mig och själv och Charlie.. stackars Charlie! Han började gallskrika såklart så patrik vaknar.. mitt i barnaskrik får man gissa vad den andra personen säger.. så Patrik ser mig totalt dyngsur, vatten i hela sängen, skrikande blöt unge och tyckte att jag sa att Charlie spytt på mig.. Den minen var obetalbar. hahahahaha....

Nu blire lunch och Top model! tjingtjing.

lucke-gunnar.

John Gunnar Charlie, mitt lilla doftande barn..

Han har blivit så stor! Två månader och 3 dagar. Han väger nästan 5 kg och är 53 cm lång, kort och tjock.

Han har stl 62 på kläder, babblar och ler nästan hela tiden.. <3<3 Han tycker om att, vara naken på skötbordet, bada, äta, sjunga, sova i vagnen, titta på andra barn, titta på katten, ligga under babygymmet korta stunder och såklart när man pratar med han.. han har börjat göra svarsljud..han säger 'gu' och 'aoouuh' som svar. hjärtat <3

Han tycker inte om att vara i babybjörnen, ta nässpray eller när det blir för varmt.. nu har vi börjat ha pyjamas på natten, ungen är det varmaste som finns.

Han liknar palle med dumbo-öronen men han blir mer och mer lik mig i ansiktet.. det säger många :) jag blir så sjukt smickrad.

Nu liggar han och snarkar brevid mig i soffan, älskade unge. När jag ser dig känns allt annat lättare.

tventy years.

Äntligen sover Charlieboy.. han har haft ont i magen hela kvällen, lilla gubben.

Idag fyller jag 20 :) känns.. gammalt. Blev väckt vid sju av hela ligan.. eller nä, Charlie väckte mig vid halv sex och gjorde små ljud men vid sju kom mina kära in i sovrummet med sång och paket <3

Patrik är på rallycross i Strängnäs, så jag och Charlie passar på att sova hos mamma. Hon fyller på måndag så imorron kommer släkten hit och firar henne och mig :) vi ska göra smörgåstårtor imorrnbitti..mums!

Jaa.. 20 år. Det är lång tid. I cafeterian i Lekebergskyrkan finns en gammal handmålad tavla.. livstrappan tror jag den heter, det är en flicka och en pojke som går uppför trappan med årtionden för varje trappsteg. Jag har tittat på den tavlan så länge jag kan minnas och jag har väntat så länge på att ta det andra steget.. nu är jag här, känns precis som innan. skumt.

Bolaget får man gå till också..yaay! haha, har varit nykter i snart ett år nu och det är så j*vla skönt. Men jag tänker allt gå dit nån dag och köpa ett riktigt gott vin som jag kan längta till.

hjälp va trött jag är.. grattis till mig gamla tanten. godnatt! 
 


RSS 2.0