saturdaaaay I love you like gold.

Jag tänker på det varje dag. Jag älskar att bo på landet. Allting. Allting runt mig. Skogen, grusvägarna, åkrarna, hagarna, traktorerna, människorna. Jag är frälst förevigt, countryside there is. Bara hönsen som saknas.

Ikväll har jag och pojkarna hälsat på hos BondenBjörn som Leo säger. Vi har rökt fläsk i en tunna.. låter kanske inte så kul men de äre! Man eldar under med en-ris och al-ved.. så tar det smak av det.  Palle och jag tänker bygga en egen, så kan man röka egen lax... mmmm. Och nu efter luktar det scout-läger om håret.. Challe åkte med på fyrhjulingen hem och skrattade hela vägen.

Nu sitter jag och bjuder på lite auktioner, träleksaker och lampor.

Känns så sjukt bra att ha slutat amma.. jag känner mig så fri. Det har varit så många underbara stunder men nu är det över, man får se det så. Jag kan äta hur stark mat jag vill :D och dricka folkis! Jag och amanda får ta ett glas rött när vi kommer ner till Nässjö.. och känner jag den kvinnan rätt är det ett mycke speciellt vin gjort på körsbär! <3

Imorron är det Allhelgona. Gudstjänst i Hidinge Gamla sen tända ett ljus till farmor&farfar. Mest farmor.

Inflytt i Wägen idag. Min lilla syster är husägare. Fräsigt värre :) är så glad för hennes skull.

Nu blire popcorn och några Ghost Whisperer avsnitt! Godnatt.


lite sång.

Jag känner mig helt tom. Tom på mjölk. haha. Jag är alltså officiellt inte längre en ko. Jag är en tjej. Woho!

Jag skulle överraska Palleballe med hans favvo Brylépudding, men han somnade med Charlie för nån timme sen. Trött karl och trött unge. Så finns de nån som är sugen på denna galet sliskiga efterätt så har jag kylen full.

Vi var och tittade på henrik&joannas nya hus idag. Hur fint som helst! Allt de gamla var jättefint bevarat och vilka fönster.. jag är besatt av fönster! Grattis till de båda nya husägarna. Och kissen Stig förstås.

Det är tomt här utan katt.. :(

babysång idag på förmiddagen.. alltid mysigt.

Kotten blir 8 månader nästa vecka. Helt sjukt. Känns som han var i magen nyss fast det nästan är omöjligt att föreställa sig honom därinne. Jag minns knappt livet innan Charlie. Va gjorde man? ha. Kollade på en hel film utan att pausa, läste böcker, tvättade mycke mindre, köpte smink, umgicks länge och väl med sina vänner, tränade gjorde jag iof inte men man hade haft tid till de..

Men det finns inget liv som är roligare än mitt med alla ungar som jag har och känner.

Är mitt i dagissnacket fast jag är ganska långt ifrån det just nu. Vad är de som gör ett bra dagis? Jag gillade verkligen dagiset som jag var vikarie på.. Just uteprofilen, miljöaktiviteterna, baka&laga mat.. för det stämmer ju in på mig och därför skulle jag vilja ha mitt barn på ett sådant dagis. I Lekeberg just nu är det så himla ont om platser så man får väl bara finna sig i den plats man får helt enkelt. Bävar för den dagen kotten är tvungen att börja, önskar jag kunde vara hemma med honom jämt.

Nu ska jag sova, äntligen i min säng igen. Byebye soffan! godnatt.



mardröm.

Äre bara för mig som de är pisspiss-svårt att sluta amma? Hur gör alla andra?

Nu ligger jag, ensam..utskjutsad på soffan. Hon med brösten. Ska vi göra det här så kan jag omöjligt vara med i sovrummet..mamma = luktar mjölk, så nu sover Challe&Palle själva i sängen.

Natten till idag så gav jag upp till slut. Vek som jag är. Eller trött som jag var. Natten som snart är här kommer nog bli en mardröm...usch.

Jag vill sluta. Men det tär på en.. första separationen mellan mig och mitt barn.. han behöver inte min kropp längre rent näringsmässigt. Shit. Han är stor nu. Ingen liten bebis. Han är en unge.

En unge som satt i vagnen kolugn och nöjd genom hela Ikea idag. En unge som sitter själv i badkaret och skvätter med brorsan och skrattar så han kiknar. En unge som leker med leksaker och kryper och hämtar dom själv. En unge som jag har gjort. Det är rätt så häftigt <3

The legend of sleepy hollow.

Gode gud ge mig styrka. Jag håller på att sluta amma mitt lilla barn och det går sådär.

De resulterar i att ingen i huset sover, inte på 3 hela nätter. Maken till envisa unge!

Jag är svag, en vekling! Jag ger mig till slut. Skit.

Ikea med syster och alla barn borde pigga upp. Blir en sväng till mormor också.. härligt<3

puss!




scissor sisters

skrivkramp, hjärnsläpp eller vad det nu är. Jag har inte bloggat på veckor.. dålig stil.


Jag sitter just nu sitter jag och väntar på kära mor som kommer med saxen. Inga känslor, bara av med skiten.. jag har en son som sliter av hälften och den andra hälften blir aldrig borstad.

Min sambo har flyttat.. ut till logen. Han tar på sig alla kläder vi har i huset och är där ute och bygger, borrar, gjuter lr va de är tills han är blå hela han.

babysång idag, underbart som alltid!

Nu kom hon. Nu finns ingen återvändo, bye bye håret!

513

Nu är de bestämt. Jag, Johannabobben och Charlie åker till Nässjö för att hälsa på kära Amanda&Harry<3 Ska bli så kul.

Hjärnsläpp. Vi bygger om hemma. Jag går i skogen med Charlie. Myser med kära. Hatar mobiltelefoner. Punkt. Puss


RSS 2.0