rotmos och en mycket blöt kattunge.

Jag har varit sjuuuuukt sugen på rotmos i flera dar! Så det ska jag göra snart :) får se om det blir så gott som mormors, mycket tveksamt men nu jävlar.

Har verkligen varit i fixartagen idag, ändrat om en hel del i stugan och hoppas att palle märker nåt sen..hihi.

Min stackars lilla kissebebis ramlade i badkaret..igen. Han är så sällskapssjuk att man inte får vara själv nånstans, det är fjärde gången han ramlar i vattnet och blir jätterädd.

Min fina vän Amanda är beräknad att föda på lördag :) är så spännande. Tråkigt att hon bor så långt bort..men vi ska försöka ses så ofta som det går även när min bebis kommer. Saknar henne och magen! http://harryochmamma.blogg.se

Nu ska katten och jag torka oss och smörja in magen, det är så mysigt. Trevlig kväll!

tuesday.

Palle kröp ner i sängen vid sju, jobbat natt.. det vart så varmt med karl, katt och morgonsol rakt på mig så jag gick upp och började tvätta, skönt.

Jag är så sjukt sugen på jul? vill ha riktig christmas med snö, julpynt och köpa julklappar. nu..helst.  Kanske allra mest för att jag har stor mage när det är jul :)

Vi ska på ultraljud nästa vecka, tänk att se det lilla livet därinne..kommer nog inte fatta förrän då.

Nu ska jag och kissen ta lite kaffe på trappen för sen ska man iväg och jobba. Puss&hej!

javilljavilljavill.

Det är så mycket ja vill ha och göra! vill ha körkort, köpa massa onödigt skit som gör livet värt! AAH! kan inte bärga mig till lönen.   Jag vill ut och dansa med alla tjejor! snartsnart. Jag är på jobbet btw, det är rätt så tråkigt. Palleballe kommer och hämtar mig, inte setts på massa dar. Älskar dig plutt <3

Tora Johannesson.

Blev moster i fredags till världens finaste rundaste lilla knytt!

A.

Jag skrattar, svär och gråter om vartannat över två tjejers blogg..ni är på riktigt ett jävla skämt, och jag är tyvärr blodsligt bundna till er föralltid.

tjingeling.

Asta, tack.

jahopp, lördag.. pank pch gräsänkling. Eva Eastwood spelar ikväll..svider som 15 myggbett på foten att jag inte ska dit. fan.

Sitter hemma i systers tomma hus, dom är hos kalles mamma och jag sitter och drar kurt ohlsson-repliker och fnissar för mig själv.

Party i tulpanen igår, det var trevligt..blir bara trött på folk som bara förstör.. men annars var dansen och alla gamla fina fjugesta-rockers härliga :)

kissen Asta ligger och snarkar och fiser brevid mig, tack för sällskapet hörru.

Nu blire lunchy, see ya.


E.

Efter allt du har gjort, efter alla du svikit...har du ändå sån makt.

hur mycket jag än försöker..kommer jag aldrig, aldrig..få det som du har.

the northman.

Gropafesten. Vad säger man? Älskad och hatad.

Älskad av mig, alltid. Man träffar alla man nånsin känt från sin hemby och tappar bort alla man kom dit med men det hör till.

Nordman spelade som känt är igår på gropis..det var magiskt! Jag och storasyster joanna kunde alla texter, sjöng för full hals och helt ärligt..jag grät när dom körde Be mig.

Efteråt haffade vi Mats Wester som spelar nyckelharpa. big big big musiker! så sjukt bra. Jag stammade fram att jag själv klinkar nyckelharpa och han vart jätteglad och dissade alla för att snacka med syrran och mig :)

Lyckad afton, nykter och härlig!

Ikväll blire stan och häng med bob&eddie..och imorron börjar jag mitt nya jobb :) tjingtjing.

sunny days.

jag dööör av värme! skulle helst av allt vilja bo i frysen.

helt underbar.

http://www.youtube.com/watch?v=pk3-FkVF8RY jag gråter när jag hör den, vet inte varför.

thursday.

Idag har jag verkligen inte gjort nånting vettigt, förutom lagat god mat och städat lite..jag skulle ägna dagen åt att få min katt och fatta att den ska kissa&bajsa ute.. det går sådär.

Haft barnfilmer på hela eftermiddagen, har en Leo som älskar att leka med en film i bakrunden. Tänk att alfons, Pippi och Emil i lönneberga är precis lika bra som när man själv såg det för 15 år sedan..det är barnprogram/film med klass, inte nåt tecknat skit utan handling.

Imorron är jag och leoboy bjudna på kräftskiva i Via :) PappaPatrik ska tävla i västerås. Åååh kräftor! jag dör, har varit så sugen hela sommaren..pax för ett paket själv!

Nu blire popcorn. puss&natt

......

If I was the one.

RSS 2.0