Livet efter dopet.

Åh, nu är allt över! Helgen som jag planerat och haft i bakhuvet sen i början av maj är nu över. Men roligt var de! :)
Min son är döpt, kristen och bortskämd. Fick hur fina presenter som helst! Tack alla <3

Beställde nyss 6 st nappar på Namnnappen.se. Blev 3 som det står Mammas kille på och 3 som det står Pappas hjärta på. De blir la rart!

Bästa natten på många veckor, känner mig nästan lite utvilad :)

Härliga underbara semtember står för dörrn.. jag ska övningsköra, gå i skogen med kotten, trappa ner med amningen, ta vara på alla äpplen i trädgårn, fixa hemma i huset och njuta av höstluften.

Nu ska jag ringa till Djurens Center och få lite råd om mina lodjur. Pusshej!

Åt samma håll.

Jag har en vän. Som jag älskar. Som har ett liv i sig. Ett barn på väg. Är inte det vackert?

Vi har varit så unga och dumma, du och jag. Gjort allt som man ska göra när inget känns viktigare än att vara ute på gatorna när det är mörkt och att berusa kroppen tills allt är dimmigt.

Jag vill inte tillbaka dit, men jag är glad att vi gjort allt som man ska. På söndag blir du gudmor till min lilla son och i vinter har vi en ny att lära känna, en helt ny människa. Tack för dig. och mig.


höst i mitt bröst.

gillar söndagar skarpt. Kanske för att jag aldrig har slutet-på-veckan-ångest längre. Inte sen Charlie kom. Jag städar alltid som en galning! men nu tog jag en femma med datorn och lite kaffe.

Vi fick kanske 30 kräftor i fredags, men själva fiskandet är ändå roligast.. Charlie och jag körde fyrhjuling så de stod härliga till.

åh, har så mycke att fixa till helgen..storhelg om nåt. Tina&Roberts bröllop på lördag då jag är brudtärna och min kära sambo är best man.. och på söndag är det Charlies dop. kommer bli så roligt allting!


En ångest smyger sig över mig.. amingsångest. Jag älskar att amma. Hur ska jag kunna sluta? han blir mer och mer ointresserad..han älskar att äta mat. Snart behöver han inte mig längre känns det som. Nåväl.. det tilltalar ju lite att kunna ha vanlig jävligt stabil bh, kunna ta en folkis på helgen, äta massa curry och slippa va livrädd för mjölkstockning som gör så djäävulskt ont.

den som lever får se. Nu ska jag byta de rosa rosetterna mot gröna på dopklänningen..larvigt tycker jag. Rosa som är SÅ fint!






Så länge han diskar så.

puh. Nu sover ungarna.. stilla naaaatt, heliga naaaatt. Längtar efter julen! men det får man nog hålla för sig själv ett par månader till :)

Charlie&Jag har varit med bästa Bobben hela dagen.. som har bebis i magen! en bebba! ååååååh <3

Vi svängde förbi gänget i lärarrummet på Karro där en mycket pinsam sak skedde. Charlie spydde ner min gamla gitarrlärare, Markus Måttgård. Stackarn! hahaha.. han är väl livrädd för att bli pappa i framtiden vetja. Åh.

Annars en helt underbar dag med mycke skratt och kärlek till att vara en mamma. Kära vän, du kommer bli världens bästa!

Jag har glömt att blogga om mina två nya familjemedlemmar. Enzo och Lillis. Två skitstora raskatter som är jätterädda för barn, hmm.. Men åååh va fina dom är! och jättegosiga.

Usch, nä.. att färga halva huve rött var ingen hit. Jag ser ut som tretton. Svart there is, så äre bara.

Imorrn ska vi fiska lite kräftor på kvällen.. först Marren med brudar <3 Puss och natt.







Jag ska sakna dig imorgon.

Åh, det är blandade känslor till middag idag.

Jag vill så gärna ut och bara prata med folk, tänka på mig själv för en stund. Men det är svårt. Har man umgåtts med en liten person varenda stund av dens fem månader långa liv så blir det svårt. Men jag måste, för allas skull. En lite gladare mamma som varit sjukt trött och gråtmild den här sommaren..

Det blir förfest med härliga rediga gamla fjugesta-brudar..sen gropafesten. Det blir roligt, jag vet de..de är inte det. Usch, blä, va känslig man blivit. Orolig själ.

Imorrnbitti drar Charlie&jag till Öland med Via-tjejerna. Det kommer bli succé.

'Jag skulle skratta om jag träffade någon lika sentimental som jag'

Vi ses ikväll. over and out. Jag älskar min unge.


RSS 2.0