måndagsbarn.

jobbade på sannabadet igår, as roligt.. och idag ska jag tatuera mig again :)

efter jobbet igår tog palle och jag en fyrhjulingstur genom skogen till tina&robert. Jag körde..som en galning och lilla palle satt bak och skrek, hahaha.

Livet är sommaren.

midsummernights dream.

jahopp, imorgon är det midsommarafton. Fullapäckat schema, lunch med familjen hos mamma, ska försöka hinna med till Högan med lilla Tea och sen fest i Backa. Det kommer säkert bli jätteroligt men jag är på så fruktansvärt dåligt humör så jag orkar inte tänka på det.

Saknar Leo..och Patrik..och Tea..saknar hela min omvärld. En kram av nån.

Hade iaf världens mysigaste kväll igår, palle och jag käkade på danska krogen, pratade om våran framtid tillsammans och vart härligt berusade..sen köpte vi två kilo lösgodis och gick hem. Om jag kunde förklara hur mycket jag älskar den mannen.


nu ska jag kolla på Sista dansen och somna, imorron vill jag vara glad. puss&natti

Mr. Postman

Igår fick jag paket på posten, från min underbara kusin Maria i malmö..en studentpresent och ett brev. Att ett litet paket i min brevlåda kan förgylla hela min dag.

Sjukt nere idag, don't know what do to. :'(

för vi har tagit studenten.

Vilken dag det var igår! bästa jävla dagen ever.

Allt var underbart, ölen, tårtan, tårarna..
Kvällen var berusad och galen,  så sitter hemma hos mor i skogen nu och repar mig..freja snarkar vid mina fötter och jag dricker min 57e kopp kaffe idag.

Var en sväng i ånnaboda och beundrade alla pärlor som radats upp i regnet. Jag är helt förälskad i en röd och vit Ford Fairlane - 58.. mmm, kommer drömma gött om den inatt. Patrik är i Vretstorp och dansar stjärten av sig hoppas jag, han är värd lite partaj.

Glöm inte att rösta imorrn för sjutton!
Ha en skön lördag, hejsvej

godstudentnatt!

Nu ska jag och min nya sambo Sara Forsberg krypa till kojs för att ladda upp oss! Det kommer förhoppningsvis bli en oförglömlig morgondag <3

nattinatti! ses imorrn världen.

nooo time for bloging.

usch vilken usel bloggare man är! har aldrig tid. Efter musikalen har jag förberett allt inför studenten, och jag hoppas inte jag glömt någon eller något.  Det börjar på riktigt pirra i magen, den värsta chocken har lagt sig..att man verkligen ska sluta och aldrig mer komma tillbaka, och det känns jättebra och jättedåligt.

I helgen var jag, leo, patrik och lars-erik i Strängnäs som Edlunds Rallycrossteam. Hur kul som helst, jag är fast..grymt trevliga människor och rolig och lite farlig sport. Jag och leo såg t.ex. när en bil slog runt och började brinna, panikkänslan innan killen kom ut var ingen rolig historia, nä usch va hemskt det var. Men han klarade sig fint som tur var.
I juli ska vi till norrland i över en vecka och mecka rallybilar och dricka öl, det blir grejer det.

Om drygt två veckor ska jag och palle äntligen bli sambos, jag är ju alltid där men det kommer bli skönt att ha sina saker där också. längtar!

Nu ska jag kila ner på stan och köpa hårfärg, kan inte se ut som en fågelskrämma på den stora dagen! hejhej <3

RSS 2.0