the cat lady.

Jag trodde ALDRIG att jag skulle bli en kattmänniska, jag har skrattat åt kattmänniskor innan..Jag har också en del traumatiska barndomsminnen av elaka katter, t.ex. min mormors katt Pia som bokstavligt talat puttade ner mig för en trapp när jag var i treårsåldern, så jag har faktist varit nästan rädd för katter. Men det var i mitt tidigare liv, då jag var ung och dum och Jansson inte fanns i mitt liv. Kort efter jag blev gravid köpte vi en svart liten kattunge som Leo döpte till Jansson. Han är vild, hungrig, busig, sällskapssjuk och jätte gosig..han vill alltid vara med och han vaktar min mage när vi ska sova.

Vi satte upp en kattlucka på dörren till baksidan som Jansson diggar som fan, han springer ut och in och leker med luckan när han inte ska ut på andra ärenden. Så inatt..

Jag sov jätte oroligt som jag gjort senaste veckorna, ont i ryggen och det är svårt att hitta en sovställning som passar magen som är rätt så i vägen nu.. Jag vaknar till och hör min älskade kissebebis jama på hjälp, ett hemskt jamande som att han var i fara..Jag reser mig upp och ser den största kattj*vel jag sett ever! En svart långhårig elak katt sitter och stirrar på mig med lysande ögon. oouuuh, jag ryser när jag tänker på det..Den stora katten jamar mer som att den ska anfalla Jansson, alla som har katt vet hur sjukt konstigt en katt låter som bråkar med en annan katt.  Jag väcker Patrik och han kastar sig upp och slänger ut den andra dumma katten i den mörka natten. Hoppas den aldrig mer kommer tillbaka! Jansson låg och skakade vid min hals tills det blev ljust. Min bebis!

kalamata-lover.

Kan man bli beroende av oliver? kan man äta för många? kommer bebben vara beroende när den kommer ut? :O

sunday at work.

har mammabyxor på mig, dom halkar ner lite men är grymt sköna..och snygga!
känner mig i övrigt som en skottskadad, haft världens värsta dag hittils så värre kan det väl inte bli.
17 fulla veckor idag, snart dags för ultraljud..spännande! Allt känns bättre när man tänker på och känner bebisen därinne. Puss på magen.
Ingela, Tina, Joanna, Tora, Tea, Moster Sylwia och min mamma är bästbästbäst.

<3

du och jag, bebisen.

jul, jul strålande jul.

Jag har sjungit lucia/jul sånger hela morgonen så patrik rymde till verkstan, han är tyvärr inte lika stort fan av julen i september som jag är.

Nu sitter jag och väntar på att mitt nyfärgade hår ska torka och att min lilla mammi kommer och hämtar mig! Vi ska till Marreberg och mysa :)

ikväll vet jag inte vad det blir, kanske speedway i verkstan, kanske hemmamys. We'll see. Puss!

thank god it's friday.

åh freeedag! Har jobbat idag och det var underbart som vanligt..älskar dom jag jobbar med, älskar barnen och jag älskar att känna mig behövd.

Det kliar i mina fingrar nåt fruktansvärt! Jag vill göra om överallt i huset, köpa massa saker och göra fint. AAHH!

Snart kommer min Palle hem, vi ska laga god mat och bada bubbelbad..Älskar min käresta och våran bebis därinne. Tycker om att vara tjock om magen och att snart bli mamma. underbar känsla!

Grattis till fina Amanda och Markus som blev föräldrar i söndags..eran lille är jättefin!

:'(

stundtals äre inte så jäkla kul att vara gravid..

v. 16+2

Sitter och lyssnar på Volbeat och dricker min tredje kopp honungsvatten idag.. har verkligen förkylat ner mig :(

Nu ska jag shoppa julgardiner och julstjärnor! Längtar så sjukt mycket till julen. haha :) puss!

sunny sunday.

puh, bebben trycker nog på nånting därinne..känns som mensvärk x 10!
Är på jobbet och försöker se glad ut, tur att jag har min fina kollega Lisa här hos mig. Hon är norska, nykär och galen! Jag vet allt om hennes nya pojkvän som bor i Göteborg.
Varför tränar inte folk på söndagar? Det har varit kanske tio personer här idag, skamligt.
När jag har stängt ska jag möta Amalia, så ska vi ta sällskap till jennie&emils lägenhet..aldrig varit där så det är på tiden.
Rallycross annars i helgen, SM Final i Kinnekulle och inte i Strängnäs som jag skrev på fejjan..var lite virrig. Det var najs att vi kände Urban Bergström som körde sig till en andra plats i SM. Grattis!
Kanske låter helt galet men jag är så sjukt sugen på att köra i nån motorsport..men inte rallycross, det är för dyrt. Får bli crosscart, får tjata på Morgan att han bygger en rosa cart till mig :) Nu ska jag ställa upp 'kommer strax'-skylten och käka lite tacos i min söta matlåda. pusshej!

aow.

Jag hade tänkt pierca medusa i läppen innan jag blev gravid.. sen var det en sån omställning att jag skulle bli mamma att jag glömde bort det lite men nu är jag så sjuuuukt sugen igen! Läst på lite om att pierca sig under graviditeten och det finns ju en infektionsrisk såklart, jag skulle aldrig utsätta bebben för en infektionsrisk men det känns ändå lite surt :( Får göra det direkt när den kommit ut.

Funderar en hel del, tänker för mycket på allting..hela tiden. Min identitet kommer ju liksom..försvagas iochmed att jag blir mamma. Jag blir nåns mamma, det är ett heltidsjobb. Jag kommer inte ha tid med mig själv eller mina drömmar..inte lika mycket tid iaf. Jag vet precis hur jag vill se ut och hur jag vill vara. Jag vill se snygg, fräsch och galen ut. Jag vill att bebben ska ha en mamma som är nöjd med sitt utseende och med sig själv..jag bryr mig inte om vad nån annan tycker, bara vad Dea tycker.. och hon är nästan aldrig nöjd med hur hon ser ut. fan.

Jag känner mig som världens mest själviska människa..typ dum i huvet. adjö.

v 15+1.

Åh, det är inte specieeellt glamoröst att vara gravid..man är svullen, glåmig med dålig hy. Dom som inte vet att jag är med barn tror att jag är fet också.. fan.

Ingela är gullipulli och tar med mig till stan på shopping och mys. puss! Idag ska jag skriva in mig på körskolan, jag är inte helt misslyckad iaf. adjö.

friday morning.

hemsk..hemsk morgon! allt har gått fel från start. Men nu sitter jag lugnt och väntar på min kära mormor. Vi ska på begravning. Jag och storasyster ska sjunga 'Till en stad jag är på vandring' så det kommer kännas som en scen ur Änglagård. Jag är Fanny..Joanna är Zack.

Jag har varit på en begravning tidigare, min farmors.. när jag var tio. Känns som hundra år sen och jag minns inte så mycket, mer än att vi alla grät och jag sjöng då med..en sång ur Bröderna Lejonhjärta. Farmor ville inte att vi skulle bära svart på hennes begravning, men idag har jag det..från topp till tå, känns högtidligt och lite skumt, bara lite.

Ikväll blire tjejmiddag, längtar..och imorron vill jag träffa min Johanna Kroon.

Min mage känns stor och hård..tänk att det är en bebis därinne, en som liknar mig eller palle..eller båda, hoppas båda. På söndag är det v.15, hjälp va fort det har gått. Undrar vad det blir..Hilma eller Walter, eller..Holly..eller Billy?

sept.

maj, september och december är mina bästa månader..det plockar ut bara det finaste ur årstiderna.

Just nu njuter jag av september, det är lagom varmt..men ändå kan man ha mysig mössa och skinnjacka :)

Ljuslyktor plockas fram och min te-period startar..ljuva efterlängtade höst <3


<3

jag längtar efter min bebis.

mammablogg?

Jag har läst mammabloggar i flera år, långt innan det ens fanns i min skalle att jag skulle bli mamma nån gång. Nu ska jag ju faktist bli de :) Så jag är väldigt sugen på att omstrukturera mig. En tonårs-mamma-blogg kanske? haha. I ungefär två månader kommer jag vara en teenagemum..galen tanke. Sen fyller jag 20 :)

I tisdags var jag och Palle på KUB-test. Vi fick se den lilla därinne..som låg och sov så skönt att vi fick väcka den och då blev det full fart! Sprattlade som en liten fisk och barnmorskan mätte bebben till ca 13 cm. stor bebis!

Shoppingsuget i mig är snart outhärdligt! är hundra grejer jag vill ha för en mysig, kylig höst som blivande morsa.
1. bodybutter från bodyshop som luktar massor och som vårdar när nordanvinden ligger på.. 
2. Raggsockor från Indiska som går långt över knäna, snyggt och vansinnigt skönt.
3. Mammakläder
4. hudkrämer, hårtoning och nagelfix..mums!

Idag tänkte jag göra badbomder från philofix.se..världens sötaste barnprogram!

RSS 2.0