grabbhög och thai.

Shiet va kallt det varit idag! Det var 13 minus när vi skulle gå till Öppna förskolan imorse..men det var friskt måste man säga! Min pappa har lärt mig och mina systrar att klä på oss och inte vara rädda för kyla. Så det är bara för Charlie och småbrudarna att hänga på. Åkpåsar och fårskinn på alla kläder är receptet.

burrrr!... nu börjar vi ändå få upp värmen efter ett par timmars tok-eldande! Palle, Charlie och kissarna sover i en enda stor hög i soffan. Så söta.

Vi hamna på Marren när palle slutat jobba.. handlade massa fina julgrejer! mysmys.

käkade thai, som är det bästa som finns. Jag tog allt starkt som jag inte kunnat äta när jag ammade lillfisen.. mums!

nu väntar det tråkiga, göra rent kattlådan och hänga tvätt. Tjingeling!

sweet child of mine.

bara en hyllning till den där ungen som jag har, det vackraste som nånsin funnits.

min unge som håller låda på köksgolvet just nu, skäller på katterna som inte fattar att han bara vill göra 'high five' med dom. Min unge med smör på kinden och rosa byxor som storebror Leo valde.

Min unge som jag ska visa julen här snart, magisk härlig jul. Min unge som är en slående lik, men då en sötare kopia av Broder tuck i Robin hood.

Lyssnar på 'Frid på jord' av Sofia Karlsson när jag skriver det här, och fäller faktist en tår. Av ren jädra kärlek till den där ungen som håller mitt hjärta i sin lilla hand.



mouse-attack

Dagens nyheter:

Asså, det sjukaste av allt sjukt som har hänt hände nyss. Jag är fortfarande helt..skärrad!

Barnvagnen har stått i bilen i två nätter, och under vagnen låg en flaska med vällingpulver som jag inte fick användning av i förrgårr och hade helt glömt av den nu. Alldelles nyss tog jag in vagnen och får se vällingflaskan sticka upp.. och att själva pipen var borta. Min första tanke var att den liksom frusit sönder men får se när jag håller i den att där ligger en död mus! AAAAHHHHHH! så jävla sjukt..

Vilken hemsk död! en hungrig mus som frös ihjäl i en flaska. Fy..vilken sjuk start på dagen.

tonight, this dirty november-night.

Åh.. precis nu satte jag mig ner och då blir man så förbannat trött. Knappt andats sen jag kom hem, skottat snö, städat, tvättat, lagat goodaste maten mmm mmm, vårdat små badsugna barn och nu sover alla.. inklusive Palleballe.

Men jag tar en liten stund just här, det är helt tyst och stilla. kattungarna ligger intill mig och spinner..kaminen sprakar.

Charlies stjärngossedräkt gjorde succé idag på julvandringen på babysången. Mitt lilla gossebarn! du är så söt.
Snart äre advent, imorrn tänker jag pulsa ut till bon och hämta lådan med alla julsaker.

Jag har känt mig så nere på sistone, vet inte varför riktigt. Mycke som spökar. Får inte ha så höga krav tror jag.. på lilla mig. Det löser sig.

Även om Charlie inte har en rik mamma så får man inte deppa ihop, man får unna sig.. därför blire Gustavsvik imorrn med brudarna. Det blir fredagsmys för lille pöjken de!

Sen har jag lovat Leo att vi ska baka pizza.. det blir najs! Te&macka på det här. Godnatt lussekatt!





sit lif.

Jag är så jävla deppig att jag inte ens vill advents-pynta. over and out.

'Ive got a basket full of lemons but they all taste the same'

Den som inte vet att alkohol bara förstör allting borde veta bättre.

Jag vet inte om det är jag som är super-tant eller så himla inne i mamma-livet men jag skulle utan problem helt kunna avstå från akohol.. för resten av livet. Dels bara för att kunna säga 'Nej, jag dricker inte' för annars så måste man alltid ha en speciell anledning men det är typ bara två som räknas, chaufför eller gravid. Annars är man torr eller präktig, helt automatiskt. Eller kristen.

Jag har varit där.. så jävla långt ner på skalan och gjort så mycke dumt som man ångrar. Falska relationer med människor genom alkohol. Så jävla värt ingenting. Ååh.. jag är så sur som jag nästan aldrig annars är. Vet inte varför egentligen. Kanske för att jag bor i en håla som har en baksida med att det nästan är okej att köra när man är berusad. Så jävla otäckt är det.
När min sambo och jag träffades så var jag ofta lilla jobbiga tjejen som sa åt alla hans berusade kompisar när dom stod beredda med bilnyckeln i handen på fester. För så hade dom alltid gjort. Människor som har slutat komma hit på kaffe. Jag anses väl som torr eller präktig. Eller kristen.

Allt jag undrar är varför det ska vara så jävla svårt att hålla det på en snygg nivå? glatt och lagom.

präktig eller ej. Så jävla inte värt det. tack och hej från en sur tjej.


två par strumpor åt lillelillebror.

Åh gud. Jag är mör som en rostbiff. 
Gårdagen bestod av försenade tåg, trötta bebisar, sura tanter och en hysterisk gravid bästis och en hysterisk jagsjälv som bara ville komma hem. Och spöregn.

Jag blev hämtad i Hallsberg av min älskade Palleballe, väl hemma satt vi i köket och åt kalla köttbullar och fnissade. Som Lisabeth och Madicken. Jag var Lisabeth.

Inatt fick lillen maginfluensa.. så ingen av oss har väl sovit så värst mycke. Usch, tycker så synd om honom.. Han tyckte liksom själv att det kändes konstigt att må illa.. så vi satt alla tre på badrummsgolvet ett par timmar inatt, sjöng 'bä bä vita lamm' och försökte bara få tiden att gå.

Vi som skulle till öppna förskolan idag, var så längesen. Skitliv. Nu ska jag beställa lite julklappar och hoppas att de känns lite bättre efter det.

Puss!

PS. Nässjö var bäst. harry är kung.

Charlie.

All kärlek till min unge!

Här kommer nytagna bilder :)






the fire kill you like a motherless child.

Jag blir som en femåring när jag tänder i kaminen, det sprakar och brinner hur fint som helst men jag kan inte låta bli att peta lite i den. Så mysigt med brasa! Alla killarna sover sen flera timmar så jag sitter själv och ser in i elden.

Jag har väl i princip packat färdigt. Jag har nån slags hajk-känsla över mig, kanske är det vandringsryggsäcken som gör det. Tyckte det var smartast när man har barnvagn.

Mina två nya gamiljemedlemmar, Ivar och Pussel ligger intill mitt ben och spinner så fridfullt.

Imorrn drar jag och challe till Nässjö med Bobben i högsta hugg!

ha en underbar helg.





Det finns en grej. Som gör mig jätteledsen. Men jag har bestämt mig för att strunta i det nu och bara vara glad för det man har istället. Blir arg på mig själv att man hela livet målat upp en bild av hur det skulle vara att ha ett barn. Allt har hittils stämt med mig själv. Gränslös kärlek och glädje. Men jag trodde att ett barnbarn skulle vara en glädje. Tydligen inte.

Mitt barn har iaf världens bästa mostrar och farbror. Thank god för de <3

8 månader av ren kärlek.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom. För 8 långa månader sen.

Challe firade sin 8månaders-dag med att grilla korv i skogen, sitta på en stor häst, bära gummistövlar/regnbyxor för första gången och mata höns. 

Ikväll har jag kollat på när Olle styckade lamm.. mycket lärorikt. Tur att man inte är vegetarian. Va tråkigt allt skulle va. Är det nåt som är klimatsmart så är det just lokalproducerat ekologiskt kött.. så imorrn blire ribs till fredagsmyse!

Jag körde hem, mörkt och halt men kul!

Nu ska jag sova. Godnatt!

RSS 2.0